Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változott meg ennyire?
Évek óta ismerem a jelenlegi páromat, kisebb nagyobb megszakításokkal többször is jártunk. Egy hosszabb időszakra külföldre költözött, mialatt nem tudtunk találkozni, csak msn-en beszélgettünk rengeteget. 1 hónapja jött haza és mintha kicserélték volna, semmi nem olyan mint amilyennek kéne lennie. Egyáltalán nem beszélgetünk, nem járunk el együtt sehová együtt, csak külön-külön (szerintem szégyell is a barátai előtt, bár nem tudom miért), és a szex gyakorisága is katasztrofális (egyszerűen szinte soha nincs olyan hogy megkívánná).
És most nem tudom mitévő legyek, szenvedek ettől az állapottól, már próbáltam többször is beszélni vele ezekről, de hatástalan volt, így viszont szép lassan kikészülök.
Mi lenne a jó megoldás? Próbáljam megmenti ezt a kapcsolatot vagy szakítsak vele?
A válaszokat és véleményeket előre is köszönöm.
Nem ismerem a kapcsolatotokat, de leírom az én tapasztalatomat.Az illető(az én párom) azért változott meg, mert "kint" hagyott valakit, mellettem döntött, de itthon már nem volt annyira biztos a döntésében. Nem csalt meg fizikailag.
Türelem. Bár jobb lenne ha őszintén tudnátok ezt megbeszélni, de amíg nincs mit mondania... még egy kis időt adj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!