Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne megpróbálni? (elsősorban lányok).
Szevasztok! :)
Hát azt hittem az agyam (ami nincs) eldobom.. :D Kiderült, hogy pár hónapja tetszettem egy lánynak (aki nekem is nagyon tetszik), de semmiféle jel nem utalt erre, ezért hát nem is próbálkoztam nála, mert én nem gondoltam volna, hogy egy kicsit is tetszem neki, főleg, hogy én már korábban próbáltam "közeledni" felé ..(abszolút nem úgy viselkedett - talán egyszer nézett/köszönt kicsit másképp mint, ahogy normális esetben szoktak az emberek, vagyis "jól titkolta"..). Most viszont már jó ideje nem érdeklődik felőlem (állítólag), tehát elképzelhető, hogy ezt csúnyán "elb@szt@m." Szerintetek érdemes lenne bepróbálkozni nála vagy hagyjam inkább... ? :) (Én arra gondoltam, hogy talán azért nem érdeklem már, mert mást szemelt ki magának, de lehet, hogy rosszul gondolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!