Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri-e verset írni a lánynak egy kapcsolat kezdetén?
Szép dolog verset írni, ha TÉNYLEG ért valaki hozzá. Nekem az exem írt mindig, de annyira rosszakat, hogy hihetetlen. Ő nem vette észre sajnos hogy semmi tehetsége.
Meg az ilyen csöpögős versek hogy, "...úgy szeretlek egyetlenem...", stb, ilyet inkább hanyagolni kéne.
Szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni; biztos, h tetszeni fog neki!
Nekem írt a párom, nem is egyet, kis rövideket. De csak hónapokkal később merte megmutatni :)). Nagyon megható volt.
20/L
16 éves lány vagyok. Ha a lány, nem az a szerencsétlen stréber típus( bocsánatot kérek...),akkor ki fog röhögni.A párkapcsolat elején. ha nem is a szemedbe,akkor a barátnőinek. majd ha elmélyednek az érzéseitek, írhatsz verset.
egy őszinte vélemény...
Nagyon romantikus szép lelked van, hogy ez eszedbe jutott.
Nekem is írtak ismizéskor verset, az ilyesminek minden nő örül, aki meg ezért kinevet, az olyan lányt - sztem - ne sajnáld.
Te is próbáld meg!
Minden lány szereti a személyes ajándékot.
Legfeljebb akkor lehet gond, ha ő kivételesen nem szereti a verseket. Ezt azért nem ártana megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!