Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a barátnőmet arról, hogy facebookra melltartós és bugyis képeket rakjon ki?
Én 21 éves vagyok, a kedvesem 16. A kapcsolatunk elég friss (4 hetes). Nagyon kedves lány, megértő őszinte, de egyetlen "probléma" van vele. A facebookon van egy úgynevezett "szexi avagy én" albuma ami tele van fehérnemüs képekkel vagy hogy az ágyba pucérkodik és takaróval eltakarja amit kell. Ami még rosszabb hogy ilyen 50-60 lájk és kommment van csak fiúktól hogy " jajj de szép vagy drága" és stb. Engem pedig a féltékenység az örületbe kerget ezeket csak nekem szabadna látnom vagy tévedek? Mikor megkértem hogy törölje az albumot azt mondta hogy ő szexuálisan túlfütött és ennyi ..
2. hét után lefeküdtünk én próbáltam neki bizonyítani hogy szeretem és akár 6 hónapot is várnák az együttlétre mert ugye még elég fiatal.. Mire közölte velem hogy ne nyápickodjak ő már 12 évesen elvesztette. Utána még nekem volt ciki hogy én 18 éves koromig vártam.
Nem ribanc meg semmi ilyen egy csinos lány csak erről a furcsa szokásáról kellene leszoktatni.. de hogyan??
Köszi a segítéget!
Szereted? 4 het utan? Talan tenyleg tul naiv vagy...
16 evesen nagyon kis csitri meg,akarhogy is nez ki.Ne engedd,hogy ennyire elcsavarja a fejed,plane,hogy ekkora korelonyod van.
Apropo korelony:nem lehet,hogy Te csak az "idosebb pasi" vagy mellette,akivel felvaghat a baratnoi elott?
Mindegy,a lenyeg,hogy legyel vele ovatos,es mint mondtam,ne tervezz hosszu tavra.4 het utan meg plane nem.
A kérdező kommentje:
Balfék? megnézném a te barátnöd..!
Nekem nem barátnőm van, mivel nő vagyok, de a párom messze jobban járt velem, mint egy 16 éves facebook-on bugyiban pózoló címzetes lotyóval, akin már 12 évesen átmentek:) Gyönyörű teljesítmény:P
Bakker, te nagyon lúzer vagy :S 12 évesen már nem szűz, pff és nem ribanc? Ráadásul még téged nevez nyápicnak. Ember, ébredj már fel:S
És még feleségül is vennéd, 4 hét után. Grat.
Komolyan mondom, hihetetlen a naivitásod. Már ne is haragudj de megérdemled a pofáraesést ami nemsokára meglesz.
"Balfék? megnézném a te barátnöd..!"
Gondoltam, hogy csak azért maradsz vele, hogy legyen kivel hencegni. Még azt is elnéznéd neki ha mással lefeküdne (ami valószínű be is fog következni (vagy már bekövetkezett))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!