Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le a barátnőmet arról, hogy facebookra melltartós és bugyis képeket rakjon ki?
Én 21 éves vagyok, a kedvesem 16. A kapcsolatunk elég friss (4 hetes). Nagyon kedves lány, megértő őszinte, de egyetlen "probléma" van vele. A facebookon van egy úgynevezett "szexi avagy én" albuma ami tele van fehérnemüs képekkel vagy hogy az ágyba pucérkodik és takaróval eltakarja amit kell. Ami még rosszabb hogy ilyen 50-60 lájk és kommment van csak fiúktól hogy " jajj de szép vagy drága" és stb. Engem pedig a féltékenység az örületbe kerget ezeket csak nekem szabadna látnom vagy tévedek? Mikor megkértem hogy törölje az albumot azt mondta hogy ő szexuálisan túlfütött és ennyi ..
2. hét után lefeküdtünk én próbáltam neki bizonyítani hogy szeretem és akár 6 hónapot is várnák az együttlétre mert ugye még elég fiatal.. Mire közölte velem hogy ne nyápickodjak ő már 12 évesen elvesztette. Utána még nekem volt ciki hogy én 18 éves koromig vártam.
Nem ribanc meg semmi ilyen egy csinos lány csak erről a furcsa szokásáról kellene leszoktatni.. de hogyan??
Köszi a segítéget!
nincsen semmi komplexuse szerintem, ne magyarázd már bele! előttünk mentegeted vagy magad előtt? szereti mutogatni magát, ráadásul nem az erkölcs mintaszobra (hú, de úrinő voltam). vagy elküldöd, vagy elfogadod, hogy ilyen.
utóbbi esetre egy példa, hogy mihez tartsd magad néhány év múlva:
"Tisztelt Uram!
Tudomásomra jutott, hogy Önnek korábban viszonya volt a feleségem őnagyságával. Kérem, hogy házunk látogatásától a jövőben tartózkodni szíveskedjék!
Tisztelettel:
XY
válasz:
Tisztelt X Úr!
Tájékoztatom, hogy "tudomásomra jutott" kezdetű körlevelét megkaptam..."
ehhez tartsd magad :P
Hidd el,baratom,az egyik fontos dolog,amit megtanultam a nokrol az,hogy szinte mindegyik oriasi bizonytalansaggal kuzd,es alig akad olyan,aki teljesen elegedett lenne magaval.Sokszor palastoljak ezt k.vas viselkedessel vagy kemeny,fennhejazo viselkedessel,de legbelul szinte mindig torekenyek.
Az is lehet,hogy mivel fiatal meg a csaj,most alakul a noiessege (az adatokat elnezve igencsak alakul:),es jo erzes erroll nap mint nap visszajelzest kapni,raadasul az Internet miatt a "biztos tavolbol",gondosan beallitott fotokkal,stb.Lehet,hogy ez csak egy korszak,es majd rajon,hogy hulyeseg,de az is lehet,hogy meg nagyobb ribi lesz.
En azt tanacsolnam,hogy ne rendezz feltekenysegi jelenetet,ne aruld el,hogy ez teged zavar.Inkabb abbol a szempontbol beszelgess vele,hogy o mondja el,valojaban miert is van szuksege erre a mappara,miert nem eleg neki a Te elismeresed,miert vagyik arra,vadidegen ferfiak targyiasitsak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!