Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A középsuliban szinte minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A középsuliban szinte minden csúnya lány engem akar, ez mért van?

Figyelt kérdés

A középsuliban elég sok "csúnya" lány körülugrál és megnéz, és ez engem zavar, meg cikinek is tartom mert senki más se foglalkozik velük. Itt megjegyzem én sem, de ha rápillantok véletlenül, akkor már annak veszi, hogy bejön nekem.

Főleg amikor városban vagy buszmegállóban állok is olyanok is integetnek vagy köszönnek nekem akikről azt se tudom, hogy kicsodák, és ez "zavar".

Szünetbe leülök a padra, mellém ül négy lány és elkezd faggatni, akik közül nekem egyik se tetszett.

Így elég sokan "ismernek" látásból és néha "szívatnak", meg kiröhögnek a hátam mögött, ami számomra nagyon rosszul esik.

Eléggé rontja az esélyeimet, a "normális" szebb lányoknál szerintem. ://

16F

2011. ápr. 30. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

arra még nem gondoltál, hogy esetleg ők azért mernek odamenni hozzád, mert te is ronda vagy?

úgy érzik, hogy nálad van esélyük, érted...

2011. ápr. 30. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
+ talán, -érzik :D
2011. ápr. 30. 21:08
 13/16 A kérdező kommentje:

Már ronda is vagyok?

Nem szerintem inkább hülye, hogy egyáltalán ránézek ilyenekre.

2011. ápr. 30. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:

lehet hogy az vagy, nem tudhatom biztosra,csak próbálok választ találni a kérdésedre :D

a legtöbb csúnyácska lány önbizalom hiányos, és általában nem mernek közeledni a jóképű srácok felé. Jó, lehet hogy lopva nézik őket, de köszönni, meg odamenni egyáltalán nem mernek...

Te mersz egyébként próbálkozni a szép lányoknál?

2011. ápr. 30. 22:02
 15/16 anonim ***** válasza:

"engemet is lenéznek, és is lenézek másokat, ez így van rendjén"

hát azért ez lehangoló és elszomorító :/

Egy "csúnya" lány ugyanúgy megérdemli a tiszteletet ,mint egy szép ,mert nem tehet róla h olyan amilyen.Egy lánynak soha ne mondj ilyet h csúnya ,örökre elvennéd azt a kicsi önbizalmát is ...

2011. ápr. 30. 22:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Amúgy meg lehet , hogy neked azok a lányok csúnyák de amúgy meg közben szépek. Csak mivel úgy vagy vele, hogy ők is lenéznek ezért te is lenézed őket ezért nem látsz át a falon..Ha érted mire célzok. vagy nem szereted, ha kezdeményeznek?

Te egyáltalán szoktál kezdeményezni szép lányoknál, vagy csak úgy várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön?

2011. máj. 1. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!