Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tartanak tőlem a férfiak! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartanak tőlem a férfiak! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A férfiak nem mernek nálam kezdeményezni, pedig én csak egy egyszerű, normális férfira vágyom, akit lehet szeretni és viszont szeret, de már évek óta egyedül vagyok...
2011. ápr. 30. 13:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

27/L

a nőies vagyok szerintem, szoknyát hordok szinte mindig, ápolt vagyok, a külsőmmel szerintem semmi gond nincs. akkor az a baj, hogy nem vagyok elesett, szerencsétlen lány? céltudatos vagyok, tudom mit akarok. ez a baj?

2011. ápr. 30. 14:16
 12/22 AVATAR282827 ***** válasza:
először írnod kéne magadról hogy konkrétan mind belsőleg mind külsőleg milyen vagy, aztán lehet hogy meg is tudnánk mondani hogy miért félnek közeledni hozzád a pasik...24/F
2011. ápr. 30. 14:20
 13/22 AVATAR282827 ***** válasza:

kicsit megcsúsztam...de jah valaki lehet hogy emiatt félénkebb lesz a környezetedben...

hol lax amúgy? jah és hány éves vagy?

2011. ápr. 30. 14:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem baj, nem ezt mondtam. Nem kell elesettnek lenni, csak mindenben megvan az a bizonyos "középút" . :) Ne legyél béna, de túlságosan karakán se. Nem férfit akarnak a pasik :D

egyébként biztos van olyan aki közeledne, csak azt meg te nem veszed észre... :)

2011. ápr. 30. 14:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát, 27 korul már nehezebb. Azért ott már nem úgy megy, mint a tiniknél,hogy "csá,megadod az msn címed?" . Valószinuleg azt feltételezik,hogy már foglalt vagy. Figyelj rá,hogy egyértelmuen kinn legyen pl facebookon,hogy egyedulallo vagy, meg hogy ne hordj karikagyurunek látszo gyurut. Egyébként pedig marad az ismerosok általi bemutatás,bár az kicsit olyan eroltetett, illetve a love.hu és társai
2011. ápr. 30. 14:24
 16/22 A kérdező kommentje:

lehet, hogy van olyan aki közeledne.... de ha nem jön oda hozzám, én honnan a fenéből tudjam?

Akiknél én tettem meg az első lépést, azok később más lányt találtak (megjegyzem egyikkel sem jutottam el még a csókig sem!) 3 éve egyedül vagyok, ezek szerint csak az én hibám....

2011. ápr. 30. 14:25
 17/22 A kérdező kommentje:

Szabolcs megyei vagyok, 27 éves, ezt már írtam, céltudatos, határozott vagyok, kicsit naív, csendes lánynak tartom magam.

külsőleg meg mindenki eldöntheti, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik.

[link]

2011. ápr. 30. 14:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Az elesett lányoktól senki nem várja el, hogy egyértelműen jelezzenek, vagy ne adj isten kezdeményezzenek. Viszont mivel te határozott vagy, ezért egyértelmű jelzést várnak tőled - szerintem.
2011. ápr. 30. 15:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Így női szemmel nézve teljesen rendbe vagy, szép is, csinos is, mosolygós is, a határozottsággal sincs baj szerintem. :)

Legyél nyitott, ha vki tetszik nyugodtan mosolyogj rá, keresd vele a kontaktust.

23/L

2011. ápr. 30. 16:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki azzal nincs baj, nem tudom mi lehet a probléma, lehet hogy a határozottságod riasztja el a férfiakat.
2011. ápr. 30. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!