Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartanak tőlem a férfiak! Mit csináljak?
27/L
a nőies vagyok szerintem, szoknyát hordok szinte mindig, ápolt vagyok, a külsőmmel szerintem semmi gond nincs. akkor az a baj, hogy nem vagyok elesett, szerencsétlen lány? céltudatos vagyok, tudom mit akarok. ez a baj?
kicsit megcsúsztam...de jah valaki lehet hogy emiatt félénkebb lesz a környezetedben...
hol lax amúgy? jah és hány éves vagy?
Nem baj, nem ezt mondtam. Nem kell elesettnek lenni, csak mindenben megvan az a bizonyos "középút" . :) Ne legyél béna, de túlságosan karakán se. Nem férfit akarnak a pasik :D
egyébként biztos van olyan aki közeledne, csak azt meg te nem veszed észre... :)
lehet, hogy van olyan aki közeledne.... de ha nem jön oda hozzám, én honnan a fenéből tudjam?
Akiknél én tettem meg az első lépést, azok később más lányt találtak (megjegyzem egyikkel sem jutottam el még a csókig sem!) 3 éve egyedül vagyok, ezek szerint csak az én hibám....
Szabolcs megyei vagyok, 27 éves, ezt már írtam, céltudatos, határozott vagyok, kicsit naív, csendes lánynak tartom magam.
külsőleg meg mindenki eldöntheti, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik.
Így női szemmel nézve teljesen rendbe vagy, szép is, csinos is, mosolygós is, a határozottsággal sincs baj szerintem. :)
Legyél nyitott, ha vki tetszik nyugodtan mosolyogj rá, keresd vele a kontaktust.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!