Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kibír egy kapcsolat nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibír egy kapcsolat nem túl nagy távolságot? 15vagyok és lány, a barátom 17éves.

Figyelt kérdés
Ma egy hete egy helyi diszkóban összejöttem egy sráccal... nagyon kedves, szép, vicces, jól tud bánni velem. 6-7 km-re lakik tőlem, külön suli,... stb... Nem sokszor tudunk találkozni. Mondta hogy neki nagyon furcsa h nem tud mindennap találkozni velem mert az előzőkkel minden nap tudott. Szerintetek érdemes belemenni komolyabban egy ilyen kapcsolatba, ha ő a minden napos talikkal van szokva?
2009. márc. 7. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
:D te most szórakozol hogy a 6-7 km az távolság?No comment.Vagyis a szomszéd faluba/városba lakik..Nekem kérlek úgy volt több hónapig kapcsim hogy egymástól 240 km-re laktunk
2009. márc. 7. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

az én barátom 20km-re lakik tőlem és 3hónapja vagyunk 1ütt :) egy héten egyszer,max 2szer talizunk,de jól megvagyunk :L

15/L

2009. márc. 7. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
az én barátom több100 kmre volt tőlem minden hétfőtől péntekig, csak hétvégén jött haza. mégis kibírtuk. 6-7km nem távolság
2009. márc. 7. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
az nem távolság... még a 100 km is elviselhető lenne, nemhogy 6-7 :O (az a fiú, aki nekem tetszik 2000 km-re lakik :D)
2009. márc. 7. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
a barátommal 1 évig éltünk távkapcsoaltban (150km) kéthetente találkoztunk vagy hetente és előtte meg fél évig 8 kmre, de ez nem volt távkapcsolat:)) (mondjuk én az ő városába jártam gimibe és találkoztunk párszor hetente) most együtt lakunk
2009. márc. 7. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem sem nagy távolság az a 6-7 km. De ha vesztek egy buszbérletet akkor naponta találkozhattok, 20 perc alatt ott vagytok a másiknál.

És nem is kell minden nap találkozni, mert ugye ha eben a városban lakna, akkor sem lógnál mindig rajta, hanem hagynál neki is szabadságot, és a barátnőidet sem hanyagolnád el. Hajrá, vágj bele a kapcsolatba.

2009. márc. 8. 15:02
 7/9 anonim válasza:

Az a 6-7km semmi.Az én párom külföldön dolgozik ,tölem 800kmre....3éve vagyok vele,1éve melozik kinn,4havonta jön haza 4-5hétre....gondolhatod.e mi nagyon szeretjük egymást,most várom a kisfiunkat:)Igaz még csak 19vagyok...Én mindig at mondom:az igaz szerelem mindent kibir.én mit meg nem adnék ha legalább hetente láthatnám:(

Egy 21hetes kismama:D

2009. márc. 14. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
uram atyam! 6-7 km? en ket eve vagyok a parommal 30km tavolsagban es nem talalkozunk minden nap csak hetvegente...es ket eve...
2009. márc. 24. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
az en baratnom 220 km van de minden rendben van koztunk nem minden napos a talik de egy honapban minden hetveget egyutt toltsuk
2009. márc. 25. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!