Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 srác kérdése:
Hogyan becézzem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Anett a neve de bármi jöhet bármien becenév de azért legyen normális
én pl ezt szoktam neki mondani:kicsim,édesem,kincsem,életem
Anettom meg ilyesmi mondjatok még köszi :)
2011. ápr. 30. 12:32
11/30 anonim válasza:
Én a barátnőmnél nem a nevéből indultam ki hanem a nagyságából: Törpe,Manó Van amikor szívemnek,csöppem de ez már kicsit nyálasabb. :)
12/30 A kérdező kommentje:
utolsó elötti már nem azért ha igy beszélnének a bnődröl akkor mi lenne na mind1 köszi de azért további válaszokat
2011. ápr. 30. 13:16
13/30 anonim válasza:
Sztem tök jó becenév a kicsim, édesem meg amiket írtál, hogy hogy szoktad őt hívni!De sztem vmi oat találj ki ami egyedi ami csak rá illik, és kedves becéző is:)Hidd el a bnőd díjazni fogja:)
14/30 anonim válasza:
Nettácska -> Mentácska -> Mentty -> Fentty -> Szentty -> etc etc :)
vagy Netty
15/30 anonim válasza:
én a barátnőmet kicsimnek hívom :D vagy esetleg szívem .
16/30 anonim válasza:
összességében mindig változó :D, mikor beszélgetünk előjönnek kis történetek és az alapján szoktam hívogatni, tehát mindig más. pl nemrég azt álmodta, hogy harcolt álmába erre én -> Amazonom :P
18/30 A kérdező kommentje:
leirom h mien és akkor tudtok egyedit irni
Fehér Anett a neve
Fekete hajú
fekete szemü
kicsit félős vagy nemistudom mien :P
mindig zavarba jön
aranyos
cuki
:D
2011. ápr. 30. 14:19
19/30 anonim válasza:
engem kócosnak hív:D
mivel szinte mindig direkt összekócolva hordom a hajam :D
20/30 A kérdező kommentje:
:)
2011. ápr. 30. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!