Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csőbehúztak, mit tehetnék?
Basszus, én akkor se értem az ilyeneket, mint a kérdező! (és most nem a nőt védem, és nem is a kérdezőt bántom, hisz nem ismerem őket).
De ez milyen? "A szex is jó volt, persze védekeztünk is meg nem is." - ha egy ideje rossz volt a kapcsolatuk, akkor hogy lehet így szexelni, hogy védekezünk is meg nem is? Én nem gondolom, hogy a nő csőbehúzta. Buták voltak, egyszerűen ennyi. És felelőtlenek is. Itt úgyis az lesz a döntő, hogy a csaj mit akar a gyerekkel! Megtartja, vagy sem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Tudom, nem vígasztal, de nem te vagy az első, akivel megtörténik. A linkben szereplő férfi azóta már régen mással él, de a gyerekével mindig törődik. Eltelt azóta több, mint 15 év és már kamasz a fiú. Az apja sokkal többet foglalkozik vele, bár az anyjával él hivatalosan, de rengeteget van az apjával, egyrészt ő sokkal jobban szereti, másrészt sok a hasonló korú fiatal is a környezetében.
Ebből is látszik, hogy ő az anyjának csak a srác megfogására kellett. Visszataszító! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!