Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csőbehúztak, mit tehetnék?
nagyon aljas húzás volt, nem is minősítem. tudtad, hogy már nem szed gyógyszert? mert ha igen, akkor Neked kellett volna okosnak lenned...
szerintem inkább fizesd a gyerektartást, ne maradj olyan ember mellett, aki képes ilyet megcsinálni! csak szegény gyereket sajnálom, mi jóra tudja egy ilyen szülő nevelni? foglalkozz majd vele sokat...
29/N
Miért lett volna aljas húzás? Te is ott voltál a gyerek készítésénél, nem?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, beszéljétek meg a barátnőddel (a régivel), hogy mi legyen. Biztos, hogy meg akarja-e tartani, fel tudja-e nevelni egyedül, van-e háttere (rajtad kívül), stb. Hány évesek vagytok amúgy?
Persze,hogy nem tudtam. Nem szólt, hogy abbahagyta. Kösz, lehet a gyerek a világ legkobb dolga
de én most eléggé kivagyok. Abszolut nem akartam ezt. Ez így nagyon nem volt fer.
""Miért lett volna aljas húzás?" mert visszaélt azzal, hogy a kérdező úgy tudja, gyógyszert szed."
Na ja, csak azt írta, hogy a GUMI MELLETT gyógyszert is szedett.. és akkor mi van, a gumi is kilyukadt?
Nos, azt hiszem el kell kezdenetek terápiás jelleggel beszélgetnetek.
Így nem fog működni a kapcsolat, ha nem kommunikáltok. (Nem értem, hogy nem beszéltétek meg azt, hogy nem védekezik a barátnőd, te pedig ezt nem tudod.)
Még ha úgy is alakul, hogy ténylegesen jön a baba (én azért kérnék tőle egy terhességi tesztre pisilést, nem-e csak valami taktika része a terhesség bejelentése...) muszáj lesz "összecsiszolódnotok", mert a gyermeknek nyugalomra és szeretetre lesz szüksége, amit nektek mindenáron meg kell adnotok neki.
A munkahelyi lányt hagyd ki ebből, rendezd a meglévő kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!