Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mindig azt válaszolja, hogy "nemtudom" töbnyire minden kérdésre amivel az örületbe kerget. Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 14:07
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy túlságosan a kedvedben akar járni. Ezt meg csak így tudja kifejezni.
12/12 anonim válasza:
Hát ne haragudj, hogy ezt mondom, de a barátnőd vagy olyan, akinek minden mindegy, vagy olyan, akinek tényleg nincsen véleménye, önálló gondolatai a dolgokról. Én képtelen lennék egy ilyen emberrel együtt lenni, tényleg az őrületbe kergetne, mert nekem olyan társ kell, akivel lehet beszélgetni, nem pedig olyan, aki mindig azt teszi, amit én mondok...
Nekem is van olyan ismerősöm, aki gyakran mondja azt, hogy nem tudom, amikor kérdezzük a véleményét, de nála egyértelmű, hogy akkor szokta ezt mondani, amikor valamivel nem ért egyet. Utálom amúgy az ilyeneket, és idegesít, hogy miért nem tudja felvállalni a véleményét. Akinek meg nincs véleménye és tényleg nem tudja, az szerintem buta (bocs, de én így gondolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!