Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 fiú aki 2 és fél éve fűzi az agyam, de nem néz ki jol. A másik az hogy beleszerettem. Ő is szeret, de apuék nem akarják, hogy együtt legyek vele. Mit csináljak?
az oké, hogy érdekel mások mit mondanak, de kicsoda mások? csak felszínes emberek fognak a fiúd külseje miatt piszkálni, de te ugye nem akarsz felszínes embereknek megfelelni? tisztelniük kéne, hogy neked nem számít a külső!
a szüleid is azért nem engedik, hogy járj vele, mert ronda?
sztem ha 2 és fél éve fűz téged a csávó akkor nagyon szerethet, és megérdemli az esélyt arra, hogy teljesüljenek a vágyai
Először is a szép pasik bunkók is.Tisztelet a kivételnek, mert tudják hogy bárkit megkaphatnak.
Szerintem az igazi szépség belülről fakad!
A szüleid, pedig mindenkiben fognak találni valamit, mert félnek hogy elveszítenek.Én is így voltam.
Ne másoknak akarj megfelelni, hanem boldog próbálj lenni.A szüleidnek úgy is jó leszel, mert szeretnek, bárkivel is járj.Ha folyton azt nézed ki mit mond egy idő után besokalsz!
Szóval ha szereted sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!