Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mi történhetett. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, az osztálytársam. Én 19 vagyok, ő 20. Egyik nap bejelentette, hogy szeret engem és velem akar lenni. Mondtam, hogy átgondolom, mert nekem sem közömbös ő. Csak éppenséggel akkor még mással jártam. Kis időre rá szakítottam a barátommal és vele összejöttünk. Minden jó volt és tökéletes. Aztán az egyik nap valami elromlott és azóta nem beszél velem. Ha próbálok kommunikálni vele, közömbös velem. Aznap reggel még csokit kaptam tőle, puszit, aztán szinte nem is beszéltünk, csak egymásra mosolyogtunk meg ilyenek és a nap közepétől közömbös lett felém teljesen. És azóta sem kapok tőle magyarázatot.2011. ápr. 28. 17:18
1/7 anonim válasza:
lehet hogy valami pletykát hallott rólad:/
beszéljétek meg!
2/7 anonim válasza:
Pedig ennek az okát csak tőle tudhatod meg.
3/7 anonim válasza:
Ezt nem értem én sem. Nem tudom,valami megtört benne. Rájött, hogy mégsem vagy az esete vagy esetleg talált mást.
Igazából ezt csak ő tadhatja. Próbálj meg beszélni vele.
15/L
4/7 A kérdező kommentje:
Nem áll velem szóba... :/
2011. ápr. 28. 17:21
6/7 anonim válasza:
Lehet h megunt,amit 1 kis szünet általában rendbe szokott hozni.
7/7 anonim válasza:
tipikus gyökér gyáva féreg az ilyen.Sajnos van már tapasztalatom ilyenekkel:S csak úgy eltűnnek,nem keresnek...Szerintem jobb,ha nem kérsz tőle magyarázatot és egyáltalán nem keresed őt soha többé!
Majd lehet,hogy észbe kap és keresni fog,de akkor már késő bánat lesz!23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!