Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menstruáció közben lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció közben lehet szeretkezni? Nem veszélyes? Más mint vér nélkül?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" valamint a "petevezetőkön át a hasűrbe"

na, szép os lenne, ha ott nyitva lenne a hasűr felé. akkor folyamatosan hashártyagyulladása lenne mindenkinek.

Ezt nem orvos írta

"

Talán tanulnod kellene egy kis anatómiát, ha már ennyire okoskodsz. Bizony a petevezető nyitott a hasüreg felé, akármennyire is hihetetlen (ostium abdominale tubae uterinae). A petevezeték vége nincs hozzánőve a petefészekhez, még akkor sem, ha te azt hiszed.

Elárulom, hogy pont azért alakulhat ki méhen kívüli terhesség akár a hasüregben is, nem csak a petevezetőben!!

Egyébként mint mondtam, orvos írta. És nem is nlcaféról szedtem le ezt az írást, hanem az orvostudakozo.hu-ról.

Mellékesen voltam már ennél a dokinál, és bizony eléggé valóságos ember.

Egyébként sem azt írta, hogy 100%, hogy baj lesz belőle, hanem azt, hogy LEHET. Attól, hogy vkinek nem lett baja tőle, még előfordulhat.

Szíved joga, hogy mit gondolsz, de talán nem kellene kétségbe vonni egy orvosnak a szavait. Ha akarsz, akkor szexelj véresen, engem nem érdekel, de ne mondd, hogy egyik orvos sem ellenzi, mert ez nem igaz!

2011. ápr. 28. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor még egy kérdés, kedves előző:

Végülis akkor hány szülőcsatornája van egy db nőnek?

2011. ápr. 29. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyilván egy darab van. De vehetjük úgy is, hogy az több részből áll. De szerintem ez eléggé lényegtelen. Kb. megfelel egy elírásnak.

Most rájöttél, hogy mekkora baromságot mondtál, és ahelyett, hogy elismernéd, belekötsz másba.

2011. ápr. 29. 12:56
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, bár kavarodások vannak, én úgy érzem.. :(
2011. ápr. 29. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!