Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzitek úgy, hogy a párotok szeret benneteket?
kíváncsi lennék, kinek milyen apróságok jelentik ezt.
nemet,kort is légyszives
33/N
- Ha érdeklődik a dolgaim, és az életem felől
- Ha mellettem van, ha bajban vagyok
- Ha segít, amiben tud
- Ha átölel, megcsókol, simogat "csak úgy"
- Ha ki is mondja az érzéseit (de a tettek, a viselkedés jóval mérvadóbb a szavaknál) 23/L
Mindig velem akar lenni, sokszor mondja, hogy mennyire fontos vagyok neki. Segít bármiben, amiben csak kell. Gyakran meglep apró dolgokkal, aminek tudja, hogy örülök. Mindennap elmondja, hogy szép vagyok és szerencsés, hogy vagyok neki. Másoknak mindig dicsekszik velem, kitart mellettem. Ilyesmik. Még nem sok ideje vagyunk együtt, de már az első perctől tudtuk, hogy közös jövőt szeretnénk.
22N
Ahogy írtad is a mindennapi apróságok, szerintem nagyon fontosak. Pl. gyakran megöleljük, megpusziljuk, megsimogatjuk egymást minden különösebb ok nélkül.
Továbbá: törődik velem, segít, ha kérem, beavat a gondjaiba és kéri, hogy segítsek:-)
24/L
Ha még a perverz szexuális játékaimban is hajlandó részt venni akkor tuti szeret.
Tegnap pl. Batman voltam:D
belenézek a szemébe és látom benne a tiszta szeretetet <3
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!