Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok ilyen pasit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ilyen pasit, vagy nagyon nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Hihetetlen, de nem tudok összeakadni egy 21-23 éves, kedves, aranyos, rendes, nem dohányzó, laza stílusú (inkább sportcipős, farmeres, pólós), 175-185cm magas, vékony alkatú, férfias, de nem kell, hogy kigyúrt legyen még a pocak sem zavar, ápolt, igényes sráccal. A szemszín, hajszín mindegy, de rövid haja legyen, és ne legyen kopasz. Szerintem nem nagyok az elvárásaim, de lehet, hogy csak én érzem így, 1 pasi volt, aki tökéletes volt számomra, de vele nem lesz semmi, mert most lett valami barátnője, pedig azt hittem talán kedvel.:O:(

Pedig ő tényleg belső tulajdonságaiban is tökéletes volt.:/

20/L

2011. ápr. 27. 20:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Koron kívül minden stimmel velem is. xD
2011. ápr. 27. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Mintha az önéletrajzomat olvastam volna :D Csak kiegészítve a sötétbarna hajjal és sötétbarna szemekkel. Én meg egy normális csajt nem találok.
2011. ápr. 27. 21:39
 13/18 anonim ***** válasza:
26 vagyok, világosbarna haj, kék szemek, 180 magas, 68 kg vékony és szálkás, a többi dolog az illik, de mivel kívül esek a korhatárokon amiket megadtál csak ide írtam.
2011. ápr. 27. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyok, elégedj meg a 150cm magas 150kg-os, kopasz biztonsági őrökkel.
2011. ápr. 27. 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, nagyok az elvárásaid. Én már alapból azt nem értem, hogy mi az hogy ne legyen kopasz? Szerintem nem kéne ilye szabályokat felállítanod, mert lehet h jön majd egy kopasz gyerek, akibe úgy bele leszel esve mint egyszer...akkor elküldöd azért, mert kopasz? akkor is ha amúgy minden más leírásnak megfelel? vagy ha nem kopasz, és mindenben olyan ahogy leírtad, csak épp 172 cm?

mire jók ezek az úgysem betartott elvárások?

2011. ápr. 27. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, amit ide leírtál azt szerintem Te sem gondolod komolyan, mert Én magam is ilyen vagyok és naponta 57885 ilyet látok még.
2011. ápr. 27. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Én pl magasabb vagyok, testépítek, ha kell aranyos vagyok, rendes, nem dohányzom, rövid a hajam, de van, 21 vagyok, de nekem nagyok az elvárásaim is.

Tehát lehet, hogy nálad a kereslet és a kínálat nem találkozik. Nem tudom, de lehetséges.

2011. ápr. 28. 00:38
 18/18 anonim ***** válasza:
ezek aztán tényleg nem nagy elvárások, majdnem rám is illik. nyugi, majd találsz ilyet :)
2011. ápr. 28. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!