Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tud senki megnyugtatni? Miert foglalkozok meg mindig ezzel?
Hát én egyáltalán nem értem min görcsölsz, abból amit leírtál a barátod teljesen normális, őszinte, és szeret téged. Nem is értem hogy fordult meg a fejedben, hogy megcsalna. Egy igazán boldog kapcsolatban élhetnél, de csak te kreálod itt a problémát ici-pici apróságokból. És ha ennyire bizalmatlan vagy, pedig abból amit írtál a párod erre semmi okot nem adott, az biztos nem esik neki túl jól.
Tényleg csinálnod kéne valamit az önbizalmaddal, mert így mindig aggódni fogsz mindenen, és teljesen ok nélkül.
Ez egy szuper srác ahogy a leírásból olvasom! El ne ba$zd a féltékenykedéssel. Egyáltalán nem érdemli meg!
Szerelmes beléd ez látszik. Az hogy bemutatott az is azt jelzi, hogy semmit nem gondol a lányról... illetve lehet, hogy igen, de téged szeret!
Ha sokáig együtt szeretnél maradni ezzel a fiúval és nem akarod összetörni a szívét az állandó féltékenykedéssel, akkor javaslom hagyj fel vele mondjuk... ... most!
Hosszú boldog kapcsolatot kívánok nektek!
25/f
okos figyelmes szorgalmas őszinte kedves udvarias türelmes szóval egy szuper pasi és bármelyik gyereknek példaképe lehetne...(sztem apának se lenne rossz)
Te pedig határozatlan féltékeny(alaptalanul)vagy ráadásul ahogy észrevettem semmi mozgásteret nem hagysz neki... miért ne lehetnének lány barátai? ha tényleg annyira szeret nem fog/mer megcsalni... +telefon-ellenőrzés? ezt gyorsan felejts el...
egyébként nem tudom én bírnék-e ilyen türelmes lenni veled mint ő...
Jesszusom! Miért nincs ÖNBIZALMAD? Kb olyan ez, mintha azért cirkuszolnék, mert a csajom lement a zöldségeshez, és beszélgetett az eladósráccal. És??? Tökéletesen hülyét csinálsz saját magadból. A legrosszabb meg az, hogy ezt te is tudod. Ha így folytatod, a srácnak is el fog fogyni a türelme, mert senki nem akar maga mellett egy lelki roncsot.
25/f
Olyan hülye vagy, hogy dögölnél meg.
ISTENEM, NEM ÁLLHAT SZÓBA MÁSSAL ÉS NEM LEHET JÓBA MÁS LÁNNYAL, MERT TE ÉVEKIG FOGSZ RÁGÓDNI RAJTA????????????
Hogy lehetnek ilyen emberek????
Ilyen nőm lenne rég elhagynám, futnék, menekülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!