Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha kiderülne a barátnőtökről/pasitokról, hogy zsidó?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 21:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

hát akkor jól eltitkolta, ha egy év alatt, a családjának megismerése után se jöttem rá :) de nem az.

ha arra gondolsz, hogy ha összejönnék vkivel és utána kiderül, hát ez nem tul valoszinü. mivel a zsidók ugytudom egymás közt házasodnak. vagy meg bekell állni közéjük, azt meg nem tenném. nem azért mert bajom van velük, hanem mert nem akarok zsidó lenni. megvagyok keresztelve katolikusnak és kész, bár nem vagyok egy hudenagy hívő, de nemkivánok áttérni semmien vallásra.

2011. szept. 29. 17:02
 22/28 anonim ***** válasza:
47%

Meggyőződéses antiszemitaként nagyon zavarna. De szerencsére vannak fajta jellegek, amiből lehet következtetéseket levonni.

És valaki magyarázza már el nekem, hogy a zsidóság vallás, népcsoport, vagy életforma.

2011. szept. 29. 17:05
 23/28 anonim ***** válasza:

Ti, akik azt irjátok hogy kidobnátok, végtelenül szánalmasak vagytok és remélem nem lesz soha aki szeretni fog titeket, ha nektek is ennyit jelent és ezért elfordulnátok attól akit elvileg szerettek.

Tudom hogy nagyon nyálasan hangzik, de akkor is felháborítónak tartom

2011. szept. 29. 17:28
 24/28 anonim ***** válasza:
30%
ma 17:28 - csak nem Kovács Pisti vagy? Amúgy meg az arca, de a személyisége alapján mindképpen rá lehet jönni, hogy zsidó-e valaki. Nem vagyok antiszemita, mert az arabokat kedvelem, de soha nem járnék egy tetűhintással.
2011. szept. 29. 17:35
 25/28 anonim ***** válasza:
a férfiaknál ezt elég nehéz eltitkolni:D
2012. dec. 6. 15:21
 26/28 Gyerehh nyasgem válasza:
Neked nem ragad a farkadra a sok szösz BAMME
2014. ápr. 22. 19:36
 27/28 anonim ***** válasza:
Semmit, ha nagyon sexy, akkor felőlem lehet zsidó is.
2014. jún. 18. 07:28
 28/28 anonim ***** válasza:
Lapátra tenném. Nem fogom levávatni a garbó nyakát a kedvéért. Komolyra fordítva: a gój-t sose fogják egyenrangúnak tekinteni, mindig is jött-ment megtűrt személy lesz
2017. aug. 28. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!