Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit szólnátok, ha a barátnőtök a születésnapotokon azzal lepne meg titeket, hogy sztriptízt táncol?
Én röhögnék. :)
Nő vagyok. Szerintem röhejes, ha egy nő ezzel próbálkozik.. Szerintem ne. Szerintem ez inkább vicces mint izgató.
Persze, ha idegen táncol a pasidnak aki számára elérhetetlen akkor tuti beindul.
En nekem nem tetszene, ha lany,akit tisztelek es szeretek elottem vonaglana es dobalna a ruhait,kinosan ereznem magam. Szerintem aki profi, tokeletes a teste es gyonyoru fehermenuje van ( es nem ismerem ), attol izgatobb tud lenni.
Az en baratnomre azert gerjedek jobban,mert egy tokeletes, buszke , gyonyoru no,akinek nem kell ilyene vetemednie.
28/ffi
Az a véleményem, hogy ha meg akar lepni, ne ezt a módját válassza. Nem mondom hogy nem örülnék neki, mert csodálatos teste van a barátnőmnek, de ha annyira örömet akar szerezni, akkor inkább játsszunk le egy (vagy több :P) jó tartalmas pettinget (még mindketten szűzek vagyunk), az ezerszer többet ér a szememben, és mindkettőnk élvezi. A sztriptíz meg.. Hát ha a fiúnak nem is, a lánynak lehet hogy kínos lenne, főleg ha még sosem csinálta, beégni meg ugyebár senki nem akar a párja előtt. :)
17/F
nekem most lesz árpilisba. hozzám is jöhetsz :D
amugy örülnek az tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!