Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha ti is csak kényszerböl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha ti is csak kényszerböl szexeltek a férjetekkel?

Figyelt kérdés

RÖHÖGNI FOGTOK felhoztam a témát neki hogy vannak akik nem szeretnek szexelni és mi lenne ha mi se sexelnénk erre ő

ugy ertelmezte hogy elkezdett simizni és sex lett belöle hát bele kellett mennem.

és utána mondta hogy nekünk milyen jo hogy mi nem vagyunk olyanok mert mi szeretjük a sexet.

2011. ápr. 26. 09:49
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
az én férjem sajnos minden nap akarja söt reggel sex igy husvetkor delutan kézzel neki este megint sok ez egy picit bár már vége a husvetnak nem lesz itthon
2011. ápr. 26. 10:06
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedvem, mi nem csináljuk.
2011. ápr. 26. 10:18
 13/27 A kérdező kommentje:
én ritkan utasitom vissza mert félek nehogy megcsaljon
2011. ápr. 26. 10:20
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
Szép kis párkapcsolat a tiétek,ami a félelemre és nem a bizalomra alapul.
2011. ápr. 26. 10:22
 15/27 anonim ***** válasza:
mi a francért vagy vele ha nem kívánod? találhatnál olyat akivel van kedved.
2011. ápr. 26. 10:24
 16/27 anonim ***** válasza:
85%

SOHA nem szexeltem úgy a férjemmel, hogy nekem nem volt kedvem hozzá. Sőt volt olyan, mikor menet közben ment el az ihlet ( a gyerek nyöszörgött a szomszéd szobában stb. ) ilyenkor abbahagytuk. Mi csak olyankor élünk szexuális életet, ha mindketten rá vagyunk hangolódva és mindketten úgy érezzük, hogy maximálisan ki tudjuk elégíteni egymást, és mi is ki tudunk elégülni.

MI 13 éve vagyunk együtt. Van 3 gyermekünk, a legnagyobb 6 éves. Van olyan, hogy 2 hónapig nincs szex és van mikor egy héten akár 10x is :-D

Az meg, hogy azért szexeljünk, hogy ne hagyjon el ... Hát nem a guminője, hanem a felesége, élete társa vagyok.

2011. ápr. 26. 10:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Ahogy valaki írta nem kényszer szexnek hívnám, de igen vannak olyan esetek, amikor ha rajtam múlna, akkor aludnánk, vagy csak egymáshoz bújnánk, esetleg beszélgetnénk egy jót helyette. Gondolom neki is vannak olyan napok, amikor nem szeretné annyira nagyon. De nem nevezném kényszer szexnek.
2011. ápr. 26. 10:28
 18/27 anonim ***** válasza:
63%
en soha nem szeretem a szexet,mielott ferjhez mentem volt egy 4 eves kapcsolatom,imadtam a fiut de meg sem tudtam havi 2,3-nal tobbet adni neki,igy meg is csalt!most mar mindjart 2 eve hazas vagyok,de mar felek ha a parom simul hozzam.Pedig mindent megtesz,hogy jol erezze magam de valahogy nem megy.nehanyszor megerti hogy nem akarom,de akkor minden nap felhozza es kerdezi:akkor ma lesz?Es mar csak azert is hogy ne streszeljen a kerdeseivel agyba bujok vele,van amikor igy en is belelendulok,es van amikor mindig azt hajtogatom,bar mentem volna apacanak!Utalom a szexet,de a hazzasagunkert muszaly!
2011. ápr. 26. 10:28
 19/27 anonim ***** válasza:
75%
Kényszerből soha.Néha előfordul,hogy nincs igazán kedvem,de mindig hangulatba tud hozni.Az meg,hogy nem egyforma az étvágyatok,már az esküvő előtt kiderült...
2011. ápr. 26. 10:31
 20/27 anonim ***** válasza:
Soha nem nem volt nálunk kényszerszex. Volt olyan, hogy nekem nem volt hangulatom hozzá, volt, hogy neki nem. De ahogy ő sem kényszerít semmire, úgy én sem őt. Ő is, és én is elfogadtam, nem mindig van hozzá hangulatom, és ha csak belemegyek, rosszabb lesz. Mert ugye nincs annál rosszabb, mint amikor látjuk a másikon, csak muszájból teszi meg.
2011. ápr. 26. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!