Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változtathatta meg a véleményét ilyen rövid időn belül? Szeret még? Én úgy érzem igen és ő is, de most kis időt kér. Azt szeretné, ha mellette lennék mindig. Még 1,5 évet kell kibírnunk.

Figyelt kérdés
Az érzések nem múlnak el egy hamar egy ilyen hosszú kapcsolatban. 500 km van barátnőm és köztem, sajnos keveset találkozunk, 2 havonta egyszer, ha minden jól alakul. Ez 1éve megy így. Most viszont mintha megváltozott volna pár nap alatt minden. Hónapja még mondta, hogy mennyire szeret és boldog, hogy 3 éve velem lehet. 2hete alig ír nekem emailt, kérte, hogy csak 3naponta beszéljünk. Valamikor fel sem veszi telefont, ha 3 napon belül hívom. 22 évesek vagyunk mind2őnknek ez az első komolyabb kapcsolata.
2009. márc. 6. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Készülj fel rá, hogy nem fog már sokat tartani a kapcsolatotok. Ha egy év után jutott eszébe elbizonytalanodni, akkor ott nem mi hanem KI miatt kezdett változni a véleménye.
2009. márc. 6. 01:50
 2/7 A kérdező kommentje:
nem olyan, hogy más pali miatt dobna. persze ez sem biztos. lehet, hogy valami barátnője tanácsolta neki és neki akar hinni? Vagy kiakarja magát élni? Buli pasik...de 1 évig semmi ilyesmire nem gondolt.
2009. márc. 6. 02:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem épp így volt egy sráccal. Tök jó volt minden, aztán egyik napról a másikra megváltozott, majd időt kért és utána még annyit sem mondott, hogy akkor ne is beszéljünk többé. Azóta sem hallottam felőle. Ennek már 3 éve. Én azt javaslom, hogy tudd meg, ha lehet, hogy hogy érez a barátnőd és lépj időben, mert nem tudhatod, nehogy kihagyd az igazit. Nekem rögtön ezután az eset után jött el az igazi. Ne engedd, hogy húzza az időt.
2009. márc. 6. 02:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért írtam amit írtam mert épp így jártam; együtt voltam valakivel 4 évig, utána lett távolsági kapcsolat és egy év után beszállt a képbe valaki más az ő részéről. És mindezt úgy, hogy jobban bíztam benne mint saját magamban. Kívánom, hogy veled ne ugyanez történjen, de jobb erre is felkészülnöd.
2009. márc. 6. 02:46
 5/7 A kérdező kommentje:
De mikor együtt vagyunk, minden olyan remek és akkor csak én vagyok neki! Nem értem.
2009. márc. 6. 02:49
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket mellesleg
2009. márc. 6. 02:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, sajnos nem biztatóak a jelek.

Van egy jó barátom, ők is már több mint 1 éve jártak egy lánnyal. A lány elment táborba (felvigyázónak). A srác hívta többször, nem vette fel a telefont. Később arra hivatkozott, hogy nem tudta felvenni, mert sok volt a program, blablabla. Eltelt még 2-3 hónap, a lány egyre kevesebbszer igényelte a srác társaságát, mindig talált valami kifogást. Aztán végül kibökte nagy nehezen, hogy a táborban összejött egy sráccal.

Sajnos nálatok is ez lehet, a barátnőd valószínűleg félrekacsingat. Minnél előbb járj a végére, bármennyire is fájdalmas.

2009. márc. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!