Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hajtok egy csajra, de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajtok egy csajra, de még nem ismerem és nem tudom, hogy szólítsam meg. (gépen) Ti mit ajánlatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát...gondolom fészen . Akkor ráírsz cseten,hogy szia.hogy vagy blablabla. Megmondod honnan ismered,tetszik a mittomén mije...nekem pl a rasztámat szokták mondani...hogy sziaa de rohadtjó a hajad. és akkor majd csak kialakul egy beszélgetés :)
2011. ápr. 25. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:

mármint ne a haját mondd lehetőleg,mert akkor hülyének vagy bu.zinak néz :DDD

csak egy példát mondtam h nekem aztszokták:D

2011. ápr. 25. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
szia , mi újság? a többi majd jön magától
2011. ápr. 25. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
lány vagyok én is...szerintem írd meg neki hogy szia megszeretnélek ismerni...:)és onnantól kezd el kérdezgetni de ne faggasd...:)és kérdezd meg tőle hogy nem baj-e hogy ráirtál meg stb.stb.:)
2011. máj. 22. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!