Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat járok templomba, és meg tetszett a római katolikus papunk. Nem tudom, hogy mit tegyek, hiszen mégis csak pap + idős is már hozzám. Hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
annyira szomorú vagyok!
17/L
2011. ápr. 25. 17:21
31/42 Chuck válasza:
Ott volt a pont a válaszaimban xDD
Hát akkor el kell menni kicsit messzebbre, biztos van arra valami megtermett legény...Amúgy ha találnál valakit, lehet könnyebben elfelejtenéd mostani gondod....
Én is nem azért vagyok egyedül, mert nincs a környéken olyan csaj aki tetszik(amúgy sincs), más ""okból""
32/42 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van! Úgy biztos elfelejteném, ha lenne egy legény :P :)
2011. ápr. 27. 20:23
33/42 Chuck válasza:
Na ugye. Lehet tenni a cél érdekében (:
34/42 anonim válasza:
Itt vagyok én!:P (Nem vok pap...xD)
[18/F]
37/42 anonim válasza:
Chuck: Ne hogy azt hidd hogy én az vagyok! ;)
Van belőlük úgyis elég...
[18/F]
38/42 A kérdező kommentje:
Hát az biztos hogy van :D :D
2011. ápr. 28. 17:07
39/42 Chuck válasza:
Eszembe sem jutott :D
Ha ez kell áttérek papnak, még meg tehetem xDD
40/42 A kérdező kommentje:
szerintem ne :):P
2011. ápr. 29. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!