Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarja tonkre tenni a kapcsolatunkat?
A baratnom egy honapot kulfoldon volt korhazba, ez ido alatt en itthon voltam (itthon ulo tipus vagyok), nem lehetett latogatni sem. Amikor most haza jott a baratnom azt mondta az unokatestvere neki h en minden nap megcsaltam es meg vele is le akartam fekudni s csajoztam minden nap. Egy lakasban lakunk mi 3man. Miert teszi ezt velunk, mar reg akarja h szakitsunk. Tavkapcsolatkent kezdodott az egesz 250 km volt kozottunk, egy eve koltozztunk ossze. Nagyon osszeillunk a baratnommel 2 eve vagyunk egyutt s egyszer veszekedtunk s az is az unokatestvere miatt mert akkor ream szokott es elkezdett csokolni engem amit NEM viszonoztam s a baratnom meglatott. Ma eljottem tole mert mar nem birtam a veszekedest. Hogy tudjam be bizonyitani h az unokatestvere hazudik es nekem van igazam
egy 24 eves fiu
Vegyél vagy kérj kölcsön egy diktafont, találkozz az unokatesóval, vond kérdőre, hogy miért mondott a barátnődnek valütlan dolgokat és miért akarja tönkretenni a kapcsolatotokat? Egész nyugodtan kérdezz bele, hogy azért csinálja mert meg akar szerezni? Mégis mire számít! Aztán ha szerencséd van, akkor énekelni fog a madárka, te meg a hangfelvétellel tisztázhatod magad a barátnőd előtt. Igen, tudom, hangfelvételt csak a másik fél beleegyezésével lehet, de ha ő ilyen szemét volt, akkor Te is megengedheted magadnak, ráadásul nem fog emiatt feljelenteni, mert sáros bizony a kicsike!
Sok sikert!
utolsó vagyok...
bocsi, végülis ugyanazt írtam amit az előttem szól, és most nézem, hogy Ő is a diktafont javasolta :)
Hát, ha már többen is ezt mondjuk, fogadd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!