Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert akarja tonkre tenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akarja tonkre tenni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

A baratnom egy honapot kulfoldon volt korhazba, ez ido alatt en itthon voltam (itthon ulo tipus vagyok), nem lehetett latogatni sem. Amikor most haza jott a baratnom azt mondta az unokatestvere neki h en minden nap megcsaltam es meg vele is le akartam fekudni s csajoztam minden nap. Egy lakasban lakunk mi 3man. Miert teszi ezt velunk, mar reg akarja h szakitsunk. Tavkapcsolatkent kezdodott az egesz 250 km volt kozottunk, egy eve koltozztunk ossze. Nagyon osszeillunk a baratnommel 2 eve vagyunk egyutt s egyszer veszekedtunk s az is az unokatestvere miatt mert akkor ream szokott es elkezdett csokolni engem amit NEM viszonoztam s a baratnom meglatott. Ma eljottem tole mert mar nem birtam a veszekedest. Hogy tudjam be bizonyitani h az unokatestvere hazudik es nekem van igazam

egy 24 eves fiu

2009. márc. 5. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatestvére azért akarja h szakítsatok mert ha nem lehetsz az övé akkor másé se legyél! Sztem hülye a csaj. De a kapcsolatotokat is ott egye meg a fene ha a barátnőd nem veszi észre h neked van igazad!!! Az lenne a megoldás ha nem hármasban élnétek, nem tudom mennyire megoldható, de ha így meg ez tovább a u.testvére tönkre tesz titeket!!!!! Mondd el neki őszintén mit tesz az u.tesója, mit akart tőled!! Ha nem hisz neked, hol itt a bizalom?? Sok sikert remélem sikerül meggyőznöd a b.nődet!!!
2009. márc. 5. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
amiota megismertuk egymast azota mondja h szakitsunk es legyek vele de en mondtam h nem. Most osszejott a baratnomnek a legjobb baratjaval de nekem igy sem hagy bekimet mert mind akarja h legyek az ove. Holnap vissza megyek a baratnomhoz meglassuk mi lesz valaszon en vagy az unokatestvere maradjon vele egyik csak elkell menjen s azt hiszem h o lesz
2009. márc. 5. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A történetedről lerí, hogy a barátnőd unokatesója milyen féltékeny. Próbáld tőrbe csalni úgy, hogy beszélj vele, kérdezgesd, hátha kinyög valamit azt illetően, hogy veled akar lenni, hazudott, féltékeny stb és vedd fel diktafonnal, utána meg mutasd a barátnődnek.
2009. márc. 6. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Vegyél vagy kérj kölcsön egy diktafont, találkozz az unokatesóval, vond kérdőre, hogy miért mondott a barátnődnek valütlan dolgokat és miért akarja tönkretenni a kapcsolatotokat? Egész nyugodtan kérdezz bele, hogy azért csinálja mert meg akar szerezni? Mégis mire számít! Aztán ha szerencséd van, akkor énekelni fog a madárka, te meg a hangfelvétellel tisztázhatod magad a barátnőd előtt. Igen, tudom, hangfelvételt csak a másik fél beleegyezésével lehet, de ha ő ilyen szemét volt, akkor Te is megengedheted magadnak, ráadásul nem fog emiatt feljelenteni, mert sáros bizony a kicsike!

Sok sikert!

2009. márc. 6. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok...

bocsi, végülis ugyanazt írtam amit az előttem szól, és most nézem, hogy Ő is a diktafont javasolta :)

Hát, ha már többen is ezt mondjuk, fogadd meg!

2009. márc. 6. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!