Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után le akarja építeni a kapcsolatunkat, mert nem akarja, hogy hiányozzak neki nyáron. Szerintetek?
A helyzet az ,hogy a barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt. Ő 18 én 22. Június közepén az Egyesült Államokba megyek dolgozni egy gyerektáborba. A barátnőm azt mondta, hogy szeretné ha kevesebbet találkoznánk addig, mert nem akarja, hogy rosszul érezze magát nyáron nélkülem. Szerintem meg pont, hogy fordítva kellene. Inkább még többet kellene együtt lennünk, hogy még erősebb legyen a kötelék kettőnk között, és miután szeptemberben haza jövök, folytatni tudjuk.
Én szeretem őt. Nem azért megyek ki, hogy megcsaljam. Csak szeretnék egy kis világot látni, és ez az utolsó évem, hogy élni tudjak egy ilyen lehetőséggel.
Ő is azt mondja, hogy szeret. De nem értem ezt a felfogását.
Hülye vagy, ha beveszed ezt a szöveget. Szerintem le akar építeni. Már csak idő kérdése, meddig húzzátok a kapcsolatot. Szerintem elmúlt a csajnál a szerelem és ha nem is szakítotok az utazásig, utána 1 héten belül megtörténik. Ha meg szakítás a nyáron nem is lesz, akkor is neked lesznek a legszebb szarvaid.
Másrészt jobb, ha most szakítasz vele és itthon feldolgozod, mint idegenben egyedül megélni az egészet.
Ha meg nem tudjátok egymást elfelejteni, jövő szeptemberben újrakezdhetitek és sokkal jobb lesz, mint most. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!