Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van rohadtul elegem a nőkből?!

Figyelt kérdés
Két hétig teperek mint az állat és amikor már tisztára úgy érzem/látom hogy el kell finganom magam és összejövünk és tényleg ő is küldi a jeleket hopp megjelenik egy 2-3 évvel idősebb focista vagy zenész és egyből el vagyok felejtve. És akkor most meg depressziózzam szét az életemet de ez volt már legalább 3x. Eeeeh de szét k*r az ideg..-.-"
2011. ápr. 24. 22:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Most így az összesre válaszolva átlagban pl 2. oldal 1. lány: figyelj ez most lehet szemét lesz de nem érdekel.Azt mondtad h vannak akik értékelik az igyekezeteidet, de pl nekem már csomó olyan volt h buliba, utcán sporteseményen,versenyen suliba stb. meg láttam egy jól kinéző intelligens lányt akiről nem rí le hogy a világ k*rvája és elkezdtem vele ismerkedni és valahogy mindig az jött le belőle,hogy a végére ugy is oda lyukdunk ki h átb*sz. akiről te beszélsz már bocs de ők azok akik nem azok a "helyes" lányok hanem átlag vagy azon aluli kategória.

Aki az írta hogy "nézz ki jobban és legyél gazdagabb" annak gratulálni tudok mert nem szerintem nem vagyok az tipikus nyomorék, nem vagyok az az álompasi se de nemtudom én hiszek vmi egetrengetőmindentelsöprő szerelemben a lány részéről is akit rohadtul nem érdekel h milyen gazdag vagyok. Lehet hogy a 2 nem függ össze(szép,intelligens és "egetrengetőmindentelsöprő szerelem" ).

Az aki azt a választósat írta hogy 10 est választanám stb. Neked igaazd van szerintem 1000ből 999 azt választaná de én személyszerint amikor választanám a 10est ugy mennék bele hogy ez nem az az évekig kitartó kapcsolat és ha a 10es után tuti visszamennék ahhoz aki először "hajtott" rám. g*ciség vele szemben de ezt neki is meg kellene értenie... szerintem.

2011. ápr. 25. 17:05
 22/25 anonim ***** válasza:

értékelendő, hogy így látod, hogy g*ciség, tényleg az. Csak ezt ők sajnos nem veszik észre. volt valakijük és abban bíznak hogy na ez most nem jött össze akkor ott a másik. ezt próbáld meg éreztetni velük, hogy nem tartalékos vagy, mert ugyanez nekik sem esne jól.

/utolsó bejegyzésre válaszolva-> az vagyok akinek válaszoltál. hűű ez remélem érthető:D/

2011. ápr. 25. 17:42
 23/25 anonim ***** válasza:
"én hiszek vmi egetrengetőmindentelsöprő szerelemben a lány részéről is akit rohadtul nem érdekel h milyen gazdag vagyok." Szörnyen naiv vagy. A lányok számára a szerelem mást jelent, gyakorlatilag egyenlő a külső vonzódással.
2011. ápr. 25. 17:46
 24/25 A kérdező kommentje:

utolsó elötti: gondold bele magad ebbe a helyzetbe. van egy átlagos srác/csaj (nem tudom a nemed) akiről tudod hogy nagyon szeret de jön kb egy álmaid csaja/pasija és összejössz vele együtt vagytok mit tudom én olyan 2-3 hónapig aztán szakitotok és te rájössz h mégis az kéne aki szeret is oda mész a lányhoz/sráchoz és ezt közlöd vele. ha én lennék a srác helyébe (mivel fi vagyok.) akkor én legalábbis megérteném mert fordított esetben én is ezt csinálnám ki használnák egy fullos csajt mert őt kilehet de azt aki szeret őt nem.

utolsó: naivságomra én is kezdek lassan rájönni és arra is hogy rohadtul igazad van... :s

2011. ápr. 25. 19:11
 25/25 anonim ***** válasza:

2-3 évvel idősebb focista vagy zenész és egyből el vagyok felejtve.

Hehe, ismerős. Ezért utálom a zenészeket, nagyon szeretik a lányok ezeket a melankolikus, szomorú kiskutya-fejű gitáros cigizős igénytelen f*szfejeket. Jól tanulok, amióta az eszemet tudom, azon dolgozom, hogy "mintagyerek" legyek, csak a levegőt szívom, vannak elveim, korrekt vagyok, nem csinálok semmiféle hülyeséget. A kutyának nem kellek. Biztos nem vagyok olyan izgalmas, mint a sok lelkisérült meg zenész meg alkoholista, akik minden szarra rászoknak meg pátyolgatni kell őket, mikor leisszák magukat, meg éppen érfelvágós hangulatban vannak, mert meghalt Kurt Cobain.. Hát akkor hajrá, csajok. Majd ha 30-40 évesen befutott üzletember leszek, és vagyonom lesz, meg luxusk*rvákhoz járok, akkor újra megvitatjuk a kérdést:)

2011. okt. 31. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!