Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van rohadtul elegem a nőkből?!
Nemazért, de nem csak olyanok lányok vannak akiket leírtatok... Pl én egyáltalán nem vagyok olyan, de tudom kikre gondolsz, mert nekem van egy "barátnőm", aki egy ribanc, mert sorra ezt csinálja a pasikkal mint veled, és hiába próbáljuk leállítani...
És nem azért de te is hibás vagy, mert csak az olyan nőket veszed észre, mint az, aki illegeti-billegeti magát előtted, aztán meg pofára ejt, és azokat akik normálisak meg le se szarjátok (tapasztalat), mert én nem vagyok ribanc hogy riszáljak mint egy nemnormális, csak azért h legyen pár napra pasim... vannnak akik igenis értékelik az igyekezeteteket...
L
csupa 23-as ember, aki 22:22kor írt, nem láttad véletlenül a The Number 23-t?:D(pont ilyesmiről szól, csak nem nőkkel, hanem minden mással,a miből a 23 jön ki)
amúgy tudtad, hogy 23 kromoszómát ad a nő is és a férfi is..:D stb stb...:D mindenből ki lehet valahogy hozni a 23at:D
na amúgy.
Vannak normális lányok, és vannak olyanok, akik azt hiszik magukról, de csak azt várják el, hogy minden meg legyen nekik. Most gondoljatok bele, nem akarom őket védeni, DE ha van 1 csaj akivel egész jól elvagytok, de mint barát, és megmondja neked hogy szeret, de közben rád hajt egy 10es csaj, melyiket fogod választani? az egod a 10est fogja.:/ ez már csak ilyen sajnos, és ezt nem csak a nők követik el hanem a pasik is..://
de az viszont igaz, hogy állandóan a nők szidják a pasikat, hogy így meg úgy bunkók, mikor ők is ugyanolyanok..
17L
Nem, nem csak neked. Igazából az egész férfi nemnek elege van belőlünk.
Csak azt nem értem, hogy akkor mi a túróért nem b..sszátok meg egymást, ha ilyen nagyra vagytok magatokkal...:)
Ja! Én is inkább pasit választottam! XD
32/N
9:28
f*szt nem..
akkor már belemehetnénk abba, hogy a pasik meg a nagy mellekre és a szexre mennek..
pedig mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van..
69%-ost hagyd. Régebben megírta egyetlen kapcsolata volt, 21 éves vagy mennyi, azóta ilyen. Megnézném, hogy ő összejönne-e csúnya lánnyal, meg egyebek. De nem baj, millió ember boldog párkapcsolatban él, csak az itteniek nem látják be a saját hibájukat. :-) Egyszerűbb másra fogni mindent és rányomni minden nőre egy bélyeget, minthogy beismerjék ők rontottak el valamit. :-)
Ilyenkor jókat röhögök, imádom olvasni, ahogy szenvednek maguktól. :-) (amúgy ezeknek ajánlanám a családi kapcsolatok témakört, ahol jobban kijön mennyi szemét pasi van, de úgyse értenék meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!