Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek ez a se veled-se nélküled érzés?!
Az exbarátomról van szó. Ő volt a legelső kapcsolatom,több mint egy évig voltunk együtt,aztán miután szakítottunk próbálkoztunk újra meg újra egymásnál, kb. 4x is,de mindketten megváltoztunk és nem működött már, ezért rossz emlékek is fűznek hozzá eléggé... de mindegy csak az a lényeg,hogy mindig időszakonként legalábbis eddig időszakonként keveredtünk össze,hol ő keresett,hol én őt, olyan 3-4-5 havonta,de most szilveszterkor a legutóbbi próbálkozás után nagyon összekaptunk.
És erre mit kapok tegnap... Voltunk egy partiban együtt.. ő volt a pultos,odamentem italt venni,ahogy meglátott, azonnal ő rohant,hogy kiszolgáljon, pedig elvileg "utáljuk" egymást.. mondtam,hogy mit kérek,kiadta, és nem fogadta el a pénzt,mikor fizetni akartam.. aztán egész este ment köztünk a szemezgetés.. de áááá.. kikészülök tőle komolyan:D Az a bajom,hogyha nyilvánvaló,hogy nem működik köztünk a dolog, akkor minek teszi ott előttem az agyát,mert miért csinálja az ilyen dolgokat.. Ha már véglegesen összeveszünk miért keressük meg újra egymást.. Meddig fog menni ez a macska-egér játék... Most szinte érzem,hogy nem kell majd sok idő,megint történni fog valami,vagy megkeres ,vagy egy buliban fogunk összefutni .....
Mindketten megváltoztunk, azt hiszem csalódott bennem még anno,mikor elsőnek szakítottunk..Nem történt semmi megcsalás meg ilyesmi,egyszerűen csak ellaposodott a kapcsolat.. amit azóta is bánok,és próbálkoztam nem egyszer a felépítésével,de már nem engedi,mégis újra és újra összehoz minket a sors.. franc se érti.. :(
Fél tőlem..
Nekem is van egy csaj ismerősöm, aki a volt pasijával vagy 4-szer szakított, és jött össze újra. Jelenleg halálosan gyűlölik egymást, ezúttal úgy tűnik, véglegesen...
Szal sztem nem menne, de ezt igazán csak te tudod. Akárhogy is, jól gondold meg, mit teszel, nehogy később baj legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!