Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban így kell ennek lennie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban így kell ennek lennie?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, ő hónapja együtt a 25 éves barátommal. Nem érzem, hogy szeret...Lehet, hogy így van azért, de nem tudom. Szavakkal soha nem mond semmit, annyit sem, hogy hiányoztam, ha régen nem látott. Ha én beszélek neki az érzéseimről szóban, hogy megszerettem, fontos nekem, arra nem válaszol, és mintha zavarná is. Pedig nem viszem túlzásba, de néha jó elmondani. Ha írok neki bármilyen érzelmi dologról, vele kapcsolatban, arra nem válaszol, és élőszóban sem mond semmit róla.

Mert azt mondja, a férfiak nem tudnak, és akarnak beszélni az érzéseikről.

De a viselkedésén sem érzem biztosan, hogy szeret. Az utcán nem fogja meg a kezem, ő nem az a típus, azt mondja. Én érdeklődök a családjáról, a barátairól, a múltjáról, hisz még nem ismerjük egymást annyira. De ha én mesélek valamit, ő sokszor csak hümmög egyet, és nem kérdez semmiről. Ha éppen nem tudunk találkozni, neki nincs igénye arra igazán, hogy tartalmasan is beszélgessünk. 3-4 naponta ha beszélünk, neki az úgy jó, mert gyakrabban "nincs mondanivalója."

Ezek természetes dolgok, vagy nem így kellene ennek lenni? (Első kapcsolatom.)

2011. ápr. 24. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:

szia:) hát nem hiszem hogy komoly kapcsolat lesz belőle, ez nyilván arra utal hogy nem akar semmit, vagy ha télleg ilyen akkor meg kell változnia, mert nem hiszem h erre buknak,nekem is az első barátom nagyon szenvedélyes, és beszél az érzéseiről, megfogja a kezem,és érdekli hogy mi van velem, egy nap többször felhiv vagy ir..stb..

Szerintem beszéljétek meg , mondd el neki hogy nekd ez igy nem jó, mert ez nem természetes... ha nem tud változtatni, akkor nem ő kell neked:P

2011. ápr. 24. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem beszéld meg vele
2011. ápr. 24. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem elég laposnak tűnik ez a kapcsolat az ő részéről.
2011. ápr. 24. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Már beszéltünk róla, vagyis próbáltam. Az érzésekre azt mondja, hogy ő soha nem volt a szavak embere. A beszélgetésekre azt, hogy a munka kiveszi minden energiáját, és csak azért nem beszél velem többet, mert fáradt. És hogy a nap végén sokszor csak aludni van ereje, még arra sem, hogy a barátaival beszéljen.
2011. ápr. 24. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is hasonló típus vagyok mint a barátod, mondjuk ennyire nem viszem túlzásba, de nem szeretem mikor a kapcsolatom részletei kint vannak facebookon, illetve 1 nap 20-szor elmondani, hogy szeretem. De mondjuk ezt éreztetem, és ekkor már joggal mondhatom, hogy nem vagyok a szavak embere. Valószínű nem vagy elég érdekes a számára, és ez a természetével párosulva így jelentkezik, de megszokásból sem mer elküldeni. Szerintem beszélgess el vele komolyabban, hogy ő hogyan képzeli el a kapcsolatot. Szerintem te sem és ő sem hibás, lehet, hogy csak nem illetek össze, aztán a következő lánynak már tetszeni fog a stílusa.
2011. ápr. 24. 17:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó. Nem is arról van szó, hogy egy nap többször elmondani, hogy szeret. De ő soha nem mondott még semmit, annyit sem elköszönésként, hogy "puszi". Az nekem teljesen mindegy, hogy közösségi oldalon tesz-e ki rólam fényképet, vagy kiírja-e, hogy kapcsolatban van. Nem ott élem én sem az életem, és a magánéletem sem. Viszont a viselkedése sem mutat semmit:(.

Beszélni is nehezen tudok vele, többször azt kaptam már a problémafelvetéseimre, hogy "nem kell mindig annyit gondolkodni".:(...

2011. ápr. 24. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez így nem normális. Mi lassan egy éve vagyunk együtt a párommal, és ő pl mindig mondja hogy szeret meg ilyenek, és minden nap találkozunk, ki sem bírnánk ha nem :) Persze az is igaz hogy ez valamilyen szinten személyiségtől függ, szóval ha a te barátod nem ilyen nyílt az alapvetően nem feltétlenül baj, viszont az hogy "nincs mondanivalója" az azért nagyon durva. Számomra egy párkapcsolatban két embernek mindig van mondanivalója. Nálunk ha épp nincs semmi konkrét amit meg kéne beszélni, mi akkor is órákon át tudunk beszélgetni akár egy villanyoszlopról is :D Nem érdekled eléggé sajnos szerintem :/
2011. máj. 2. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Az alapján amiket írtál szerintem ez a fiú nem hozzád való.Van ilyen,én egy évig jártam egy "nem vagyok a szavak embere" stb. sráccal,miután rájöttem,hogy sokkal boldogabb lennék valakivel,aki kimutatja az érzelmeit,aki kimondja,hogy szeret,megfogja a kezem nyilvànos helyen stb.
2011. máj. 2. 10:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon nem jó. Ha nem mondja ki hogy szeret, akkor nem szeret. Egyszer kimondtam valakinek, nem mondta vissza, és éreztem, hogy nincs minden rendben, és milyen igazam lett. Vele azért mondjuk jól kijöttem, szeretett, csak nem szerelemből, de nem is barátságból. Viszont volt más akibe szerelmes volt mellettem, és őt választotta.
2011. máj. 2. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!