Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban így kell ennek lennie?
22 éves lány vagyok, ő hónapja együtt a 25 éves barátommal. Nem érzem, hogy szeret...Lehet, hogy így van azért, de nem tudom. Szavakkal soha nem mond semmit, annyit sem, hogy hiányoztam, ha régen nem látott. Ha én beszélek neki az érzéseimről szóban, hogy megszerettem, fontos nekem, arra nem válaszol, és mintha zavarná is. Pedig nem viszem túlzásba, de néha jó elmondani. Ha írok neki bármilyen érzelmi dologról, vele kapcsolatban, arra nem válaszol, és élőszóban sem mond semmit róla.
Mert azt mondja, a férfiak nem tudnak, és akarnak beszélni az érzéseikről.
De a viselkedésén sem érzem biztosan, hogy szeret. Az utcán nem fogja meg a kezem, ő nem az a típus, azt mondja. Én érdeklődök a családjáról, a barátairól, a múltjáról, hisz még nem ismerjük egymást annyira. De ha én mesélek valamit, ő sokszor csak hümmög egyet, és nem kérdez semmiről. Ha éppen nem tudunk találkozni, neki nincs igénye arra igazán, hogy tartalmasan is beszélgessünk. 3-4 naponta ha beszélünk, neki az úgy jó, mert gyakrabban "nincs mondanivalója."
Ezek természetes dolgok, vagy nem így kellene ennek lenni? (Első kapcsolatom.)
szia:) hát nem hiszem hogy komoly kapcsolat lesz belőle, ez nyilván arra utal hogy nem akar semmit, vagy ha télleg ilyen akkor meg kell változnia, mert nem hiszem h erre buknak,nekem is az első barátom nagyon szenvedélyes, és beszél az érzéseiről, megfogja a kezem,és érdekli hogy mi van velem, egy nap többször felhiv vagy ir..stb..
Szerintem beszéljétek meg , mondd el neki hogy nekd ez igy nem jó, mert ez nem természetes... ha nem tud változtatni, akkor nem ő kell neked:P
Köszi utolsó. Nem is arról van szó, hogy egy nap többször elmondani, hogy szeret. De ő soha nem mondott még semmit, annyit sem elköszönésként, hogy "puszi". Az nekem teljesen mindegy, hogy közösségi oldalon tesz-e ki rólam fényképet, vagy kiírja-e, hogy kapcsolatban van. Nem ott élem én sem az életem, és a magánéletem sem. Viszont a viselkedése sem mutat semmit:(.
Beszélni is nehezen tudok vele, többször azt kaptam már a problémafelvetéseimre, hogy "nem kell mindig annyit gondolkodni".:(...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!