Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány csak azért jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány csak azért jár egy fiúval, hogy betöltse az űrt, mien hosszú lehet a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szakítottam egy lánnyal egy és fél hónapja. Most van más barátja, de látszik rajta, hogy még tetszem neki, sztem csak azért van a barátjával, hogy betöltse az űrt, a hiányt. Amugyis olyan lány aki úgy érzi jól magát, ha van barátja A kérdés, hogy tarthat, hónapokig egy ilyen kapcsolat?
2009. márc. 5. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
több dologtól függ. ti meddig jártatok? hány évesek vagytok? voltak már komoly kapcsolatai?
2009. márc. 5. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Mit számít az már neked, hogy ő kivel van és meddig? Nincs kapcsolat már közöttetek.

25/f

2009. márc. 5. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt annó egy ilyen leányzó, akinél hasonló szerepet töltöttem be - meg mondjuk ő is nekem, mivel mindketten épp egy szakítás után votunk, amikor összejöttünk -, és az két hónapig tartott. Aztán lényegében közös megegyezéssel vége is lett (vagyis ő mondta ki, hogy elég lesz, viszont én is pontosan ezt gondoltam, úgyhogy nem esett nehezemre rábólintani).
2009. márc. 5. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
addig tart, amíg nem talál valaki olyat akibe újra beleszeret és azért lesz vele együtt...
2009. márc. 5. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló történt nemrég.A fiu akarta annyira, hogy összejöjjünk, nem nagyon éreztem semmit csak pusztán jó volt vele, de hirtelen szakitott és nekem mégis elég rosszul esett, utána is 1-2 hétig ezen rágtam magam és hiányzott, főleg hogy kaptam olyan jeleket h neki még mindig tetszek.De azóta rájöttem h nekem is csak azért volt jó h ne legyek egyedül.

de sztem sokáig nem fog tartani, max 3-4 hónap, legalábbis én magamból indulok ki :) ha nem érzek semmit a fiu iránt

19/L

2009. márc. 5. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, főleg az utolsónak, mert konkrét számot mondott és ez érdekelt engem. De a többieknek is köszi, mert jól fog minden kapcsolatos történet.
2009. márc. 5. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!