Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tragédia történt! Beleszerettem valakibe.. Mit javasoltok?
Rendben!Megpróbálom feledni bár nagyon fáááááj:'(! De mivel 1 helyen dolgozunk kicsit gáz lesz elküldeni őt :S.ÉS mégis mit mondjak, miért rugom ki?Mert halálosan beleszerettem és félek hogy tönkretesz 3 életet?Amúgy meg mondtam hogy NEM zsarol,hanem én láttam rajta "furcsa helyeken" néhány erőteljes vágást és mivel már a munkahelyen sokszor beszélgettünk,simán kinézem belőle hogy öngyilkos lesz.
Egyébként nem tudom hogy miért támadtak rám az anyukák,mikor én nem csináltam semmit!A szívnek nem lehet parancsolni!Nem randiztam és még csak le se feküdtem vele és nem is tervezem!ÉS nem csak a ffiak képesek félrelépni,hanem a nők is!
Persze én elhiszem hogy a gyerek szempontjából is fontos ez a döntés,de jobb ha azt látja hogy veszekednek a szülők vagy hogy boldogtalanok?Úgyvan!Kitűnő példa a gyerekeknek!pfff...(itt elsősorban nem magamra céloztam)
Azt mondd szepen,h neked a csaladod, fokent a gyermeked a legfontosabb es a jozan eszedre kell hallagatnod.
Kemenynek kell lenned, mert azzal csak a lanynak is artasz, ha nem vagy hatarozott. Nehez lesz egy ideig, de tul kell esned ezen! Ha egy kicsit is melyebbre mesz a temaban,annak csunya vege lehet. Legy eros, elvegre egy 36 eves CSALADAPA vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!