Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúúúk! Miért szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúúk! Miért szerettek szórakozni a csajokkal?

Figyelt kérdés

Miért kell kb minden második lánnyal flörtölgetni,meg csapni neki a szelet?(tisztelet a kivételnek)

De komolyan,ez valami egó növelés? V csak délutááni elfoglaltság? Mert nekem ez elég rosszul esik,főleg mert az álompasii csinálja ezt állandóan =//

2011. ápr. 23. 11:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

=/

Okéés..köszii,akkor tényleg egónövelés.

2011. ápr. 23. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Elég sok férfinél megfigyelhető (nem mindegyiknél,de soknál),hogy attól függetlenül,van-e párjuk,szeretnek udvarolgatni,flörtölgetni,szemezgetni,hülyéskedni más nőkkel.Nyilván ez nem jelenti azt,hogy akarnak is valamit ezektőla nőktől,sőt.Egyszerűen genetikailag beléjük van kódolva,előtör az úgynevezett ősi vadászösztön,a hódítás játéka és izgalma vonzza őket.Egyszerűen jól érzik magukat ettől a játéktól,amit flörtnek nevez a köznyelv.Ez pedig nem egyenlő a megcsalással.Erre szüksége van a léleknek,az önbizalomnak.

Ezt azért mondom,mert nő vagyok,és bizony mi is sokan ezt csináljuk,mert flörtölni jó!te is megnézed ajó pasikat,van,hogy poénkodsz Velük,stb.Nyilván a párodon kívül is van,aki vonz,de ez még nem jelenti azt feltétlenül,hogy megcsalnád.

Szóval az a lényeg,hogy ebben is vannak határok,és amíg csak flört szintjén marad az egész,addig nem biztos,hogy van félnivalód.Ugyanis emberek vagyunk,megnézünk másokat,elhüyléskedünk velük néha.Ez nme biztos,hogy jelent is valamit.Persze ha valaki megalázó módon,a szemed látátra teszi ezt,vagy túllő a célon,az megint más.

Ha esetleg tudnád példákkal szemléltetni,miket tesz,mondd a barátod más nőknek,könynebb lenne segíteni.Úgy könyebb kiszűrni,amit tesz,az pofátlanság-e,vagy tényleg a csak flört kategória.

2011. ápr. 23. 12:01
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Szar vagy:D látszik hogy nem értesz még ehhez inkább ne is próbálkozz bújj el nem való neked még a párkapcsolat.
2011. ápr. 23. 12:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Én megértelek. Van egy pasi, aki szintén ezt csinálta velem. Hónapokig. De jobb az ilyet félretenni és keresni mást, olyat, aki komolyan gondolja. Vannak ilyen nők is és férfiak is. Sőt, lehet te is csináltál már ilyet, pusztán szórakozásból, élvezetből. Mert néha tényleg jó :). Ezt el kell fogadni, aki meg tényleg poénból szivat sokáig, azt elkerülni.

Ergo hagyd a pasit :D Mondanám azt is, hogy vedd a lapot mindig és vágj hozzá jópofát, de ha beléesel csak jó nagyot zuhansz. Pá!

2011. ápr. 23. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Na ezért jó hogy én már húztam egy vastag buburékot magam köré amit senki nem tud áttörni. Nem okozok fájdalmat senkinek és engem sem tud manipulálni senki.
2011. ápr. 23. 15:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Amúgy nem a barátom,ha valaki félreértette volna,csak nagyon úgy nézett ki,hogy akar valamit,de mivel elég sok csajjal ezt csinálja,már nem tudom.:S

Randiztunk is,vagy valami olyasmi,elhívott másodikra is,de közbe meg szerintem van neki más,a sok mellékcsajon kívül,aki tényleg érdekli.:S És akkor nem értem engem miért széditett.=//

2011. ápr. 23. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!