Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Fiúk! FONTOS, HELP! Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy semmi kedvem nincs ma este elmenni a haverjáékhoz a buliba?
Figyelt kérdés
Nagyon kényelmetlen helyzet ez most. Tudom,hogy nem érezném jól magam,mert abszolút nem az én társaságom, ráadásul meg is mondta a párom, hogy ne mindig tud majd velem foglalkozni, mert ugye többen is lesznek ott. Igazából nem szeretném, ha elmennénk oda! Ti mit tennétek? FONTOS!!!2011. ápr. 23. 10:29
2/21 anonim válasza:
HAVER...én márcsak azért is elmennék, hülye vagy?... mivan ha részeg lesz és megbaxák..sztem nem kérdés.. jóhogy elmész vele, és rá fogsz figyelni..de aki hozzá mer nyulni, annak bassz le eggyet..
3/21 anonim válasza:
Egy tisztességes megoldás van.: Megmondod neki.
4/21 A kérdező kommentje:
én 18 , a párom 19. Egyébként lány vagyok....
2011. ápr. 23. 10:33
5/21 anonim válasza:
nem fog megsértődni ha azt mondod neki, hogy nincs kedved elmenni . legalább is én nem sértődnék meg.
mondd azt neki, hogy otthon maradsz , de ő elmehet ha akar.
aztán vagy otthon marad veled, vagy megy.
6/21 anonim válasza:
"Drágám, semmi kedvem nincs ma este elmenni a haverodékhoz a buliba."
7/21 anonim válasza:
2. hozzászolo -.- sztem ő lány, nem?:D
8/21 A kérdező kommentje:
Így van,lány vagyok! :)
Igen gondoltam rá, hogy szép bociszemekkel őszintén elmondom neki, hogy nem érezném jól magam,nem tudnám elengedni magam, és nem szeretnék menni. De ő attól még elmenne sztem... :(
2011. ápr. 23. 10:37
9/21 anonim válasza:
na és akkor ha elmegy 1edül akkor mi van ? ha megbízol benne , akkor nem csinál semmit se úgy se vagyis gondolom .
10/21 A kérdező kommentje:
Szeretném ha velem maradna...lehet hogy nagyon önző vagyok? :/
2011. ápr. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!