Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze fiatal lányokkal?

Kérdező!
A kérdésedhez inkább nem szólok hozzá semmit.
Viszont lehet h megmentem azt az elkorcsosult, elbaxott életed.
Az elején írt egy bizonyos 15éves annamari.
Ha esetleg találkoznátok akkor nehogy meglepődj.....nem minden arany ami fénylik;)

Kérdezö te vagy a példaképem!
Mert öszinte vagy és megmondod mit szeretnél..

Dr. Martens orvost ajánlom neked. Garantált, hogy meggyógyít téged :)
Kedves Annamari fogalmad nincs a való életről...

ha nem lenne barátom én szívesen kezdenék veled alkalmi kapcsolatot... mivel komoly nem lehetne a családom miatt sem, meg ahhoz tényleg nagy a korkülönbség... de azért na :) 31 évesen biztos van kocsid, jól fizető munkád, saját lakásod... és nem, ez nem k*rvaság, csak amolyan 'kölcsönös kihasználás'... :) persze, csak ha jól nézel ki.
dehát van barátom, szóval tárgytalan.
17/L

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:12
Na ugye, tessék méghogy nem kell nekik a pénz, kocsi egyebek

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:14
ez előtti vagyok.
egy velem egykorútól nem várok el semmi ilyesmit, hogy fizessen, stb.. mivel ha valakivel randizok, akkor kapcsolatot akarok. és a barátomtól se várok el semmit, mert szeretem :)
de azért néha eljátszottam már a gondolattal, hogy egy idősebb férfival... és mivel semmi érzelem stb. nem lenne a részemről, ezért szerintem érhető, hogy 'cserébe' várnék valamit, ami neki már van.

ismerősöm 17éves tök fullos 38éves pasival járt.
de ettől függetlenül,ha egy ilyen kapcsolat létrejön,az szánalom!mind a csaj-pasi részéről!
a szűk puncik ideje lejárt számodra,mehetsz kocogtatni;)
szép estét!

Kedves Annamariska. Nyilvánvalóan 15 évesen az egód a plafont töri. Gratulálok, és büszke lehetsz magadra, hogy 15 évesen túl vagy 30 éves embereken is...
Az orvost nem neked ajánlottam, de ezek után neked is kijárna egy doki. Dr. Martens szívesen segít. Szerintem észhez térnél, ha találkoznál vele. A legtöbb betegén segített.
És mit mondjak még? Sajnállak, de csak azért mert butuska vagy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!