Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnék össze fiatal lányokkal?
21/70 A kérdező kommentje:
"hugom 16 éves ha megtudnám h 25-30 éves pasival jön össze a srác valoszinűleg egy darabig csak szívoszállal tudna enni...és vagyunk szerintem még néhányan igy ugyhogy csak ügyesen"
Kedves,szájhős!A hugod döntene nem te helyette és a szivószálra lehet neked lenne szükséged ha beleavatkoznál más akaratába...akár a hugodéba!
Inkább 20 felettiekkel,légyszíves.Nem értem miért pont ez a korhatár neked a jó,de ez tényleg sok,na.Egyik reggel így keltél fel?:"Nekem 15-16 éves lányok kellenek!"Nem mondom hogy pedofil vagy,de azt se,hogy nem.Egy enyhe verziója,de így is durva basszus.
2011. ápr. 23. 11:38
Mit veritek itt magatokat?! Most őszintén: a legtöbb lány ilyenkor már régen nem szűz, sőt, sokuk már több fiúval feküdt el, mint ahány nővel a legtöbb férfi egész életében nem. Úgyhogy tudjátok kit oltsatok a hülye dumátokkal computervitézek!:)
2011. ápr. 23. 11:40
24/70 A kérdező kommentje:
"Mit veritek itt magatokat?! Most őszintén: a legtöbb lány ilyenkor már régen nem szűz, sőt, sokuk már több fiúval feküdt el, mint ahány nővel a legtöbb férfi egész életében nem. Úgyhogy tudjátok kit oltsatok a hülye dumátokkal computervitézek!:)"
itt a pont
és a 1:38 as hzzászóló stilusa is kulturált,amik egyesek nem tudnak kontrolálni
25/70 A kérdező kommentje:
am ha már így elhatároztad...-.-" akkor miért kéred ki a véleményünket? miért van szükséged a virtuális műbalhéra? (elég gyerekes) am meg szerintem sejtheted, hogy sokan elítélik az ilyen kor különbséges kapcsolatokat főleg ha még nem is érzelmeken mozog hanem csak is kizárólag testiségen... vagy netán azért teszed fel itt mert innét akarsz halászni vagy mi? ha meg esetleg csak egy kis tini vagy aki csak élvezi hogy megbotránkoztató kérdést tesz fel annak is csak gratulálni tudok úgy ahogy egy középkorú férfinek aki azzal éli ki magát hogy otthon a gép előtt tinikkel vitatkozik...
2011. ápr. 23. 11:51
igazán a szellemi magaslatok csúcsán lehetsz..-.-"
2011. ápr. 23. 11:53
Hányok tőled. Undorító vagy. Szánalmas amit művelsz. Remélem, az egyik kislány apja vagy bátya, amikor megtudja mit művelsz a fiatal lányokkal, levágja azt a bizonyos testrészedet. Remélem nincs gyereked, ne add tovább ezeket a géneket!
15/L
2011. ápr. 23. 11:55
na ha nincs semmi jó válaszotok akkor fogjátok be a szátokat és ne sértegessetek másokat aki szeretne pozitiv véleményeket kérni
2011. ápr. 23. 11:55
én gratuláltam a szellemi magaslataihoz a dicséretnek számít nem ? :P XD
2011. ápr. 23. 11:58
Kapcsolódó kérdések: