Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez biszexnek számit?
Figyelt kérdés
néha felizgulok már csak a gondolatra hogy ha csajjal lehetnék... több pasival is volt már kapcsolatom, szóval nem vagyok lezbi, mert szeretem a pasikat... de néha csajokon is fantáziálgatok... de nem volt részem benne.. de van egy olyan is bennem, hogy barátnőmmel vagy akit nagyon ismerek nem tudnám megtenni.. néha maszturbálás közben is inkább csajokra gondolok... :) de élőben egy pasi tud felizgatni igazán... veletek van ilyen?2011. ápr. 22. 21:27
1/4 anonim válasza:
van ,amúgy szerintem ez nem számít biszexnek
2/4 anonim válasza:
Ez normális nem kell aggódni! Ez azért van igazából, mert a nők ugye a férfiakból lettek és nem mindenkinél alakult át teljesen a szexualitás irányzata! Mivel a férfiak a nőket szeretik, ez megmaradt valamennyire magukba a nőkbe is, és sokszor van az hogy szexuálisan vonzódik a nő a nő- höz. Ezért van az például hogy a biszexuális nők sokkal elfogadottabbak a biszexuális férfiaknál. Ugyanis a nőkbe ez benne van ez vele születik, szóval teljesen normális. Nagyon ritka az a nő akinél ez teljesen átalakult és nem vonzódott volna már életébe akárcsak egyszer is egy másik nőhöz
3/4 anonim válasza:
normális néha velem is előfordul
4/4 anonim válasza:
04-22 21:39
Honnan szedted ezt a baromságot?!xD
Nők a férfiakból lettek... rég röhögtem ilyen jót.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!