Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék móresre tanítani egy olyan pasit aki hozzá van szokva h állandóan én keresem, és állandóan én puncsolok mindenért? Hogyan tudnám elérni h ő keressen ezentúl, és kapjon észbe h elveszíthet ha nem változtat?
Ó, hogy be ne szarjak!
Bezzeg ti elvárjátok, hogy a fiúk keressenek és alázkodjanak meg előttetek, csak mert lányok vagytok. Hát most legalább te is kiveszed a részed a kapcsolat alakításából. Ha meg nem tetszik, keres magadnak egy akaratgyenge, szánalmas, balf.szt, aki hason csúszik előtted, csakhogy majd pár hónap múlva talán széttedd neki a lábadat!
21:03 vagyok.
Anyukád miatt szeretném az elnézésedet kérni, nem állt szándékomban megántani, csak rossz szót használtam.
"r.ohadj meg utolsó!!!!mért te szerinted az a természetes h állandóan a nő alázkodik meg?meg állandóan a nő könyörög mindenért?a férfinak nem kéne ugyanannyit beleadnia ebbe a dologba?idióta!!!!!!"
Jól van, megrohadok a te kedvedért. Most jobb?
Az lenne az ideális, ha mindkét fél kivenné a részét a kapcsolat alakításából, már rögtön a legelején. Sajnos ez csak a legritkább esetben történik meg. A mérleg nyelve sajnos a csajok javára billen el.
ők nem csinálnak semmit, csak várják a szőke herceget, aki mindent megtesz értük. Úgy látszik a te hercegednek nyilván elege lett az ilyenekből és szeretné, ha a csaj is törté magát. Persze az sem jó, ha ő sem csinál semmit, mert akkor pont olyanná válik mint a csajok nagy része.
De ha már kapcsolatban éltek, nem az lenne a legegyszerűbb, ha beszélnél vele és nem itt őrjöngenél a gép előtt. Ja, ha már gond van, akkor egyből ki kell akadni és a másikat hibáztatni, nem pedig kommunikálni vele. Ha meg nem tetszik a válasz, ne tedd fel a kérdést!
a kapcsolat elején is én törtem magam jobban.akkor még ő is valamennyire kivette a részét a dolgokból,de akor is én tettem többet a kapcsolatért.és ez az idő múl
sával csak egyre jobban durvul.már szinte nem is keres.beszélni meg hiába beszélek vele,szerinte nincsen semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!