Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék móresre tanítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék móresre tanítani egy olyan pasit aki hozzá van szokva h állandóan én keresem, és állandóan én puncsolok mindenért? Hogyan tudnám elérni h ő keressen ezentúl, és kapjon észbe h elveszíthet ha nem változtat?

Figyelt kérdés
beszélni nem lehet vele erről.segítsetek kérlek!!!!nagyon fontos.el tudnám valahogy érni azt h forduljon a kocka és teperjen ő is?
2011. ápr. 22. 20:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
21:03-asnak szólt az uccsó kommentem.
2011. ápr. 22. 21:07
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Veddel minden pénzét, és irány messzikó. biztos keres
2011. ápr. 22. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
20%

Ó, hogy be ne szarjak!

Bezzeg ti elvárjátok, hogy a fiúk keressenek és alázkodjanak meg előttetek, csak mert lányok vagytok. Hát most legalább te is kiveszed a részed a kapcsolat alakításából. Ha meg nem tetszik, keres magadnak egy akaratgyenge, szánalmas, balf.szt, aki hason csúszik előtted, csakhogy majd pár hónap múlva talán széttedd neki a lábadat!

2011. ápr. 22. 22:09
 14/20 A kérdező kommentje:
r.ohadj meg utolsó!!!!mért te szerinted az a természetes h állandóan a nő alázkodik meg?meg állandóan a nő könyörög mindenért?a férfinak nem kéne ugyanannyit beleadnia ebbe a dologba?idióta!!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 23. 09:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

21:03 vagyok.

Anyukád miatt szeretném az elnézésedet kérni, nem állt szándékomban megántani, csak rossz szót használtam.

2011. ápr. 23. 10:04
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,kedves vagy.
2011. ápr. 23. 17:06
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

"r.ohadj meg utolsó!!!!mért te szerinted az a természetes h állandóan a nő alázkodik meg?meg állandóan a nő könyörög mindenért?a férfinak nem kéne ugyanannyit beleadnia ebbe a dologba?idióta!!!!!!"

Jól van, megrohadok a te kedvedért. Most jobb?

Az lenne az ideális, ha mindkét fél kivenné a részét a kapcsolat alakításából, már rögtön a legelején. Sajnos ez csak a legritkább esetben történik meg. A mérleg nyelve sajnos a csajok javára billen el.

ők nem csinálnak semmit, csak várják a szőke herceget, aki mindent megtesz értük. Úgy látszik a te hercegednek nyilván elege lett az ilyenekből és szeretné, ha a csaj is törté magát. Persze az sem jó, ha ő sem csinál semmit, mert akkor pont olyanná válik mint a csajok nagy része.

De ha már kapcsolatban éltek, nem az lenne a legegyszerűbb, ha beszélnél vele és nem itt őrjöngenél a gép előtt. Ja, ha már gond van, akkor egyből ki kell akadni és a másikat hibáztatni, nem pedig kommunikálni vele. Ha meg nem tetszik a válasz, ne tedd fel a kérdést!

2011. ápr. 24. 11:41
 18/20 A kérdező kommentje:

a kapcsolat elején is én törtem magam jobban.akkor még ő is valamennyire kivette a részét a dolgokból,de akor is én tettem többet a kapcsolatért.és ez az idő múl

sával csak egyre jobban durvul.már szinte nem is keres.beszélni meg hiába beszélek vele,szerinte nincsen semmi baj.

2011. ápr. 24. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez nem kapcsolat, hanem kényszerű együttélés. Te valami többet szeretnél, de ezt nem kapod meg tőle. Talán el kéne gondolkozni, hogy van-e így értelme folytatni, nem az idő múlásával csak rosszabb lesz.
2011. ápr. 25. 04:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Na, rosszabb lett azóta ?
2015. febr. 15. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!