Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal, akit nem is szerettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na az történt, hogy tegnap szakítottam a barátommal, mert bevallottam neki, hogy már nem úgy szeretem. Lassan 2,5 hónapja jártunk, és ő nagyon szerelmes belém még mindig. Illetve, inkább ,hogy nem is szerettem, csak azt gondoltam, idővel szerelmes leszek belé. Tudom, ez furcsán hangzik, de elegem volt, hogy nem voltam még szerelmes egy srácba se, és ő nagyon rendesnek tűnt. Már 2,5 éve nem volt semmiféle párkapcsolatom, képzelhetitek, hogy hiányzott már valaki, hogy szeressen. Mert amúgy nagyon kedves és megértő srác, csak iszonyatosan erőszakos. Nagyon összevesztünk tegnap, de nem ordítottunk egymással ,hanem vitatkoztunk, hogy miért tettem ezt vele. Elmondom, hogy az elején ő erőltette a kapcsolatot, én mondtam neki, hogy nem biztos hogy rám van szüksége...stb. Aztán, mivel mindent kierőszakolt, így kénytelen voltam belemenni a kapcsolatba és végigjátszani, mint egy filmet. Szeretni szerettem, de nem őszintén és szerelemből, hanem mint egy jó barátot.

A lényeg még, hogy most nagyon bűntudatom van, hogy ennyire kétszínű voltam...Nem tudom, mit tegyek, hogyan tehetném jóvá ezeket. Félek, vissza fogom ezt kapni az élettől, pedig én nem akartam rosszat neki, csak nem tudtam, mit kell tennem ilyen helyzetben...

Szerintetek?

2011. ápr. 22. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szerelem nem egy olyan dolog, ami mindig, minden körülmények között kialakul.

Most azért, mert valaki nem szerelmes a másikba, akkor soha ne is legyen senkije?

Én magamról tudom, hogy sose leszek az, mert... de ezért hadd ne legyek már egyedül életem végéig.

Igazságtalanul ítélik meg sokan a kérdezőt, pedig mindenki beleesik ebbe a helyzetbe, csak nem mindenki vállalja fel/vallja be.

Semmivel nem ártott a srácnak. A kihasználás az lett volna, ha mellette megy jobbra-balra más csávókhoz, de ha épp nincs senki, akkor vele van. De megcsalásról itt szó nem volt.

Mondjuk mindenki másképp éli meg ezeket, meg aki nem volt még ilyenben, az nem is tudhatja.

És még valami: Miért ne alakulhatnának ki menet közben az érzések?

(Nem vagyunk egyformák, valakinél hamar megy, másnál nehezebben.)

2011. ápr. 22. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Nehogy már te légy a felelős azért, amit rád erőltettek, csak mert nem tiltakoztál elég hevesen.
2011. ápr. 22. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem sem hibás teljes mértékben, de egyébként szerintem nincs olyan, hogy "ráerőlteik". Ha valamit nem akar az ember, különösen kapcsolatban/kapcsolatot akkor nem megy bele
2011. ápr. 23. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!