Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve élek "szerelemben" külföldön, 1 hete otthon voltam mégis megcsaltam baratomat. Mit tegyek?
na ez a kérdés pàr honapos,de nem baj....ribanc vagyok?melyikötök irta ezt??????egy szüz???na ne màr nem hinném hogy az utolso hàrom vàlasz adoja olyan nagyon becsületes lennne,esetleg nekik egyàltalàn nem is akad,ezért tartanak ribancnak.
de mindegy az ilyen ocsmàny megjegyzéseket tartsàtok meg...mert ez a szànalmas ami a szàtokon folyik ki...amugy meg együtt vagyok a pàrommal,és babàt vàrok..de lönyegtelen.remélem az olyan gonoszlelkü emberek mint akik az utobb irtak nem sokàig maradnak a földön...tanàcsokat kértem,nem pedig beocskolàst...
Két évig vagytok együtt, már a házasságon jár az eszed, erre hazautazol, és megdugnak. Jó.
Megoldás: Fogj egy kötelet, aztán tedd le, és menj késért, mert az gyorsabb, és az ilyen patkányoknak a kötél megváltás.
Kifejtés: Vegyél sót is magad mellé, mert azt majd bele kell öntened a sebeidbe... túl gyorsan elvéreznél, ha nem tennéd, és nem tudnál nekem írni, hogy milyen érzés...
Azanyádhétszencsígit te mocskos kis qrva. Szüljé sünt. Ugye? Jóhogy. Nahát. Megáll az eszem.
ne haragudj de hogy lehetsz ilyen önző dög????
egyszer ugyis kiderül minden.és jó nagy pofára esés lesz belőle.gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!