Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom felháborodni? Vagy inkább ne féltékenykedjek?
utolsó: a megállapításod nem helyes, attól hogy bizonyítékokat gyárt, még lehet h megcsalja...az emberek többségében van egy perverz dicsekvési vágy. A nők a legjobb példa erre: állandóan xy srácról áradozik a pasijának, pont ezzel tereli el a gyanút, mert így a srác azt gondolja "biztos nem csal meg vele, csak nem olyan hülye, hogy akkor róla áradozna"...pont hogy vele csalja meg, ez az elterelés.
"ma 12:44"
Neked meg annyit, hogy az ilyen általad leírt hölgyemények csak okosnak hiszik magukat, de hülyék mint a segg. Ha én csinálok egy kamu facebook profilt, akkor azt látok rajta, amit akarok, soha nem fog leesni, hogy az az xy akárki az én vagyok.
Na ennyit ezekről a közösségi oldalakról,mindenki teszi a gyönyörűt meg a boldog párkapcsolatban élést és komolyan a negyede nem igaz!!!
Képmutatás az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!