Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg ennyire fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ennyire fontos a pasiknak?

Figyelt kérdés

A férjem látványosan elkezdte kerülni a haverjait az utóbbi időben. Az előzménye az volt, hogy mindenki házas, egy valakit kivéve, akit otthagyott a barátnője. Bevallom, mindenki örült neki, a srácot kivéve, mert nem illettek össze.

Szóval a múltkor sörözés alkalmával szóba került a ki hánnyal dolog, mert a facér srác eldicsekedte, hogy 6.

A férjemnek pedig én voltam az egyetlen.

Azóta kerüli a haverjait, és ha megkérdezem, mi a baja, azt mondja, hogy ciki.

Nem igazán értem, most mi van, mert a többi fiú is 2, 3 lányt mondott.

Most mit csináljak? Tehetek bármit is, vagy hagyjam, hogy maga megnyugodjon?

2011. ápr. 20. 13:08
 1/10 Pj0tr ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy a többinek is csak egy van, mert ők is cikinek érzik, csak hazudnak érte a férjed meg nem...
2011. ápr. 20. 13:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt hiába mondom, mert két srácnak is ismertem a korábbi barátnőjét. :S
2011. ápr. 20. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor itt nincs más megoldás, férjednek is kell 2-3 nő még
2011. ápr. 20. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Csak a férjed felfogása kissé idióta. Majd elfelejti.
2011. ápr. 20. 13:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Második. Ez nekem is eszembe jutott. :D

Én is elégé vonzódom a lányokhoz... "pirul"

2011. ápr. 20. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne pirulj Bébi. Mi is bevennénk egy lányt harmadiknak. Csak mikor találunk már egyet?
2011. ápr. 20. 13:43
 7/10 A kérdező kommentje:

13:43

Ti mióta vagytok együtt, és mennyi idősek vagytok?

2011. ápr. 20. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
Na látod, a probléma meg van oldva. mondom én, hogy kell még 2-3 lány. Mekkora király lenne a férjed a hevrjai elött ha azt mondá, hogy 3 nőm volt, de mi általában feleségemmel és a lányokkal együtt csináljuk. Írigykedés lenne az tuti.
2011. ápr. 20. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Elég gyerekesen gondolkozik a férjed ilyen téren. Ugye még nagyon fiatalok vagytok?

Ha ennyire zavarja a párodat, akkor mondja, hogy 7 és máris nem kell kerülni a haverokat. Akik szintén olyan számot mondtak, amilyet akartak. :)

2011. ápr. 20. 17:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak érdekelne, hogy azóta lett-e neki több is :)

2016. ápr. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!