Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellne tennem hogy minden jo legyen?
CSAK KOMOLY VAGY ÁT ÉLT VÁLASZOKAT IRJATOK!
ne hargudjatok hogy ilyen hosszu lett,csak szerettem volna mindent le irni.
ez ki maradt: 25 éves vagyok :)
Eléggé furcsán érzem magam néha,és nem tudom mikor cselekszem jol.
A barátnőm és én 1 éve vagyunk együtt de már kicsit ki vagyok "magam-tol".
Tudni illik,hogy 6-7honapot éltünk együtt a többit külön.
Nem szakitottunk,csak nem egy városban lakunk.
Ezért költözött hozzám és néha-néha haza ment.
A lényeg,hogy nagyon sokat féltékenykedek.
Néha hangot adok neki,de néha nem.
Amikor arra gondolok hogy ne tán megcsal 2 dolog szokott az eszembe jutni.
1.meg tudom ki az ,megölöm!
2.Ha meg csal akkor legalább tudni fogom hogy nem ö kell nekem.
Velem is olyan bajok vannak mint vele,mert sokat csalodtunk már mind a ketten!néha ö sokkal féltékenyebb mint én. :) (ez nagyon jol szokott esni)
Félek attol hogy ténleg meg csal,vagy csak a pénzért van velem!
Nem fel vágni akarok ezzel csak nagyon sokszor csalodtam ez miatt.
Nagyon dolgos lány és ténleg nagyon csinos is!
Nagyon szeretem és épp ez miatt szeretném legyözni a féltékenykedésem!
Csak ez nagyon nehéz mert volt egy pár helyzett ami gyanus volt.
probálok neki meg adni mindent hogy boldog legyen velem,
de félek hogy ez kevés.
Végül is azt szeretném meg tudni,hogy mit tegyek,hogy biztos velem maradjon vagy,hogy le gyözem a féltékenykedésem.
köszönöm hogy végig olvastad.
Ha valóban csak arról van szó, hogy le szeretnéd győzni a féltékenységed és a kérdésed nem tartalmaz rejtett bizonytalanságot magaddal és a partnered személyével kapcsolatban akkor ime a tanácsom:
vegyél akitvan részt az életében, jóval nagyob mértékben mint eddig. Ha hiv, olyan helyre ahová eddig eszedbe sem jutott elmenni vele (munkahelyi party, rokonok, valamiféle hobbi) ezentúl ne mondj nemet és menj vele gondolkozás nélkül.
Ezek a helyezetek tökéletesek ahhoz hogy számodra bizonyosságot nyújtsanak arról hogy a partnered az elvárható módon felvállal a külvilág elött. Ha ezt megkapod, illetve folyamatosan megkapod, akkor a fétékenységed is visszatér az egészséges szintre.
Ha ennyi pozitiv visszajelzés után is megmarad a már egészségtelen szintü féltékenység és még ez is kevés a megnyugtatásodhoz akkor nyugodtan elkönyvelheted saját hibádként.
A megoldást ebben az esetben nem a partneredben kell keresed, hanem magadban. Két alapvető oka lehet, a te bizonytalanságod magadban (ezen segithet a fenti tanács) vagy amiről szinte soha nem esik szó a szexuális identitásod helytelen felismerése, elnyomása, olyan dolog amire mélyen legbelül vágysz de még nem tört a felszinre és esetleg sosem fog pl. azért mert nem ismered magad annyira hogy ezt helyesen kezelni tudd, elfogadd vagy felismerd.
Ez nem azt jelenti hogy látens homoszexuális lennél (illetve nem feltétlenül jelenti azt) jellemzően annyit jelent hogy vannak dolgok amire vágysz és ezt soha senkitől vagy ettöl a partnertől még nem kaptad meg.
A 2. és 3. embernek köszönöm szépen a válaszát!
Jo dolgokat irtatok le!
Meg fogok tenni mindent ennek érdekében!
mégegyszer köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!