Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lyndinette 20-at felírt nekem a doki és azt mondta hogy a mensim 5. napján vegyem be az elsőt, viszont mára az 5. napon elmúlt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 14:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem baj, hogy elmúlt. Úgy értette, hogy a ciklusod 5. napján. Az első ugye a mensi első napja. Nyugodtan vedd be a gyógyszert mert attól még, hogy már elmúlt, ez a ciklusod 5. napja.
2/5 anonim válasza:
A Lyndinette 20-at a menstruáció 1. napján kell bevenni!! Nem is értem...
3/5 anonim válasza:
Utolsó, állítólag vannak orvosok, akik szerint a ciklus 5. napján jobb elkezdeni, de nem tudom, ennek mi értelme van. Ha az első nap kezdi valaki szedni, azonnal véd, mert rögtön leállítja a peteérést, de az 5. napon már nem, úgyhogy tényleg érthetetlen...
4/5 anonim válasza:
Én mondjuk már azon is csodálkozom hogy a menzesz 5. napján kell bevenned. Én symiciát szedek, menzesz 1. napján kell bevenni és azonnali védettséget ad,féléve már szedem semmi mellékhatás. de ezek szerint ezt a gyógyszert 5.napon kell bevenni. Amúgy az ne érdekeljen hogy elmúlt akkor is be kell venni. Nekem votl hogy még meg mindig megvolt erősen de az előírt napon ha van ha nincs be kell venni,de erről sztm okosabb egy nődokit kérdezni.
5/5 anonim válasza:
Azért szokták a dokik azt mondani, hogy az 5. napon kezdd el, mert ezzel megakadályozható (nagy eséllyel) a pecsételő vérzés.
Hívd fel az orvosod, vagy kérdezd meg a www.orvostuakozo.hu oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!