Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi ez az egész? Féltékeny vagy nem akar tőlem semmit?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy fiúval és nem lakunk egy városba. Tegnap este volt egy kis elintéznivalóm és hát elhúzódott. Az msn státuszra kiírtam, aztán elérhető lettem és nem írt(pedig szokott). Gondoltam nem probléma ráírok én. Majd írta, hogy nem hiszi, hogy végig azzal foglalkoztam mialatt távol voltam. Utána is olyan furcsa volt, szűkszavú és lassú(nem ilyen szokott lenni.) Szerintetek ez féltékenység? vagy egyszerűen már nem érdeklem? (Tudom, hogy vele kellene megbeszélnem, de egyszerűen nem lehet, mindig azt mondja semmi baj.)2011. ápr. 19. 10:39
1/7 anonim válasza:
bizony, féltékeny, hogy más pasikkal ismerkedsz és találkozól, és ez csak amolyan kitaláció volt, hogy hova mész....
2/7 ediZeJ válasza:
Én az ilyenre azt mondom h hagyd rá... ne is írj rám majd rád ír ha lesz annyi esze ha pedig nem akkor "1" gonddal kevesebb...
3/7 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem tudtam eldönteni, hogy ilyen gyerekes vagy pedig valami történt és már nem érdeklem.
2011. ápr. 19. 10:48
4/7 anonim válasza:
Tapasztalatlan, nem sok dolga volt még lányokkal, kissé gyerekes is és féltékeny persze.
5/7 ediZeJ válasza:
Ha te tudod h nem tettél semmi olyat amire gyanakodhatna akkor féltékeny és gyerekes egyszerre magyarázd meg neki egyszer ne többször ha nem fogja fel akkor hello szijja... ha gondolod írhatsz privátot bővebb infokkal is tudok szolgálni e téren... ^^
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: írnék, csak nem engedélyezett neked. Legalábbis én nem látom.
Csak az a helyzet, hogy amíg nem mondja ki mi a problémája, addig nevetséges nekifognom magyarázkodni..
2011. ápr. 19. 10:58
7/7 ediZeJ válasza:
Most tudsz írni vki visszapipálta az opsönt^^ :D uccsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!