Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátnőm?
Hát nézd... Több évig szedtem fogamzásgátlót. Nincs ilyen hatása szerintem, és nem csak egy típusút szedtem. Két feltételezésem van.
1. Nagyon szeret és fél, hogy egyszercsak kiteszed az életedből, de nem meri bevallani Neked.
2. Nem akarlak megijeszteni, de a másik verzió az az, hogy iszonyat boldogtalan Veled és nem tud lépni. Mindkettőnek vannak egyéb előjelei, szóval Te ezt meg tudod állapítani.
Ha nekem nincs bajom, de durcás vagyok, akkor elmúlik 10 perc alatt, vagy egész nap kitart ébredéstől elalvásig, és azt a párom látja hogy már dilisen keltem, rám is hagyja. Ha pedig bajom van, nem akarom elmondani, de megkérdezi, elmondom, mert együtt élünk, és megbeszélünk mindent. Mivel együtt élek vele, mégis kitől várnék megoldást/egyetértést/együttérzést/vígaszt vagy ötletet? Ki hallgatna meg, ha nem ő? Mindig számíthatunk egymásra.
Egyébként pedig sírás, semmi baj, nagy a baj.
Remélem tudtam kicsit segíteni :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!