Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor elsírja magát lefekvéskor vagy film nézés végén.Meg figyeltem,hogy csak ilyenkor.Kis ideig sír és mintha le lenne blokkolva,majd abba hagyja és bocsánatot kér,hogy már megint hülye volt és sírt,mert nagyon frusztráló lehet ez számomra.Ha megkérdezem,miért sír,mi a baj,csak annyit válaszol,hogy nincs semmi baj,ez csak az antibaby miatt van vagy hogy közeleg a menstruációja:)Lehetséges,hogy a fogamzásgátló hatása tényleg vagy van valami,amit nem akar elmondani?
2011. ápr. 18. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
ha 1 nő azt mondja nincs semmi baj = nagy a baj
2011. ápr. 18. 22:40
 2/4 Pinocchio ***** válasza:
Érdekes egy kapcsolat ahol nincs meg a teljes őszinteség.
2011. ápr. 19. 00:31
 3/4 LeeWie válasza:

Hát nézd... Több évig szedtem fogamzásgátlót. Nincs ilyen hatása szerintem, és nem csak egy típusút szedtem. Két feltételezésem van.

1. Nagyon szeret és fél, hogy egyszercsak kiteszed az életedből, de nem meri bevallani Neked.

2. Nem akarlak megijeszteni, de a másik verzió az az, hogy iszonyat boldogtalan Veled és nem tud lépni. Mindkettőnek vannak egyéb előjelei, szóval Te ezt meg tudod állapítani.

Ha nekem nincs bajom, de durcás vagyok, akkor elmúlik 10 perc alatt, vagy egész nap kitart ébredéstől elalvásig, és azt a párom látja hogy már dilisen keltem, rám is hagyja. Ha pedig bajom van, nem akarom elmondani, de megkérdezi, elmondom, mert együtt élünk, és megbeszélünk mindent. Mivel együtt élek vele, mégis kitől várnék megoldást/egyetértést/együttérzést/vígaszt vagy ötletet? Ki hallgatna meg, ha nem ő? Mindig számíthatunk egymásra.

Egyébként pedig sírás, semmi baj, nagy a baj.

Remélem tudtam kicsit segíteni :-S

2011. ápr. 19. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
A fogi gátló "hatása" nem csendes pityergés, hanem hisztis üvöltözés-csapkodás:-D Szerintem valami igencsak nyomja a kis lelkét...Esetleg egy másik pasi.
2011. ápr. 19. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!