Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért csak msn-en és chaten bátrak?
Van egy srác, akit nagyon bírok, csomót beszélünk chaten meg msn-en, de élőben meg csak annyi, h köszönünk egymásnak. Ez miért van szerintetek?
14/L
Először is ne általánosíts!
Attól még, hogy ez egyre inkább többször fordul elő, nem feltétlen, csak ilyen srácok vannak. Én speciel, ha egy lány tetszik biztos nem msn-en vagy fb-on fogom közölni vele, hanem mindenképpen face to face. Ha valakivel jóba vagyok akkor azzal az életben is el tudok beszélgetni, vagy épp hülyülni.
Az pedig egy jó kérdés, hogy ez miért van. Nem akarom ezt senkinek a nyakába varrni, de leginkább a lányok miatt van az, hogy egy fiú nem mer odamenni valakihez. Mert a mostani lányoknál simán benne van a pakliban, hogy olyan csúnyán elküld a búsba, hogy csak pislog az illető. (Ugye akinek nem inge ne vegye magára. :D)
15/F
Sajna én is olyan típus vagyok, hogy neten jó a szöveg, de élőbe már más a helyzet. Ott görcsölök jóval nehezebben megy a kommunikáció. Ha esetleg valakinek van ötlete, hogy hogyan tudnék rajta változtatni, akkor privátban várom a válaszokat.
20/F
Azért, mert a cset személytelen. Ott nem egy valódi ember van, hanem csak egy online megfelelő. Míg a valóságban felelősséget kell vállalni a tettekért, addig a neten ez háttérbe szorul, hiszen alig van bárminek is következménye.
Ezen az oldalon is mennyien emberkednek, meg küldik el a másikat az anyjába. A valóságban csak töredékük merné ezt megtenni, itt viszont semmi következménye nincs a trollkodásnak, mert minden kikapcsolható egyetlen gombnyomással, meg a két vitás fél akár két külön kontinensen is lehet, sosem találkoznak.
Az emberek megszokták ezt, így nem tudnak élőben beszélni, beszűkült a szókincsük, nem tudják kifejezni magukat, stb. Ez főleg a fiatalokra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!