Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
van egy csaj középsuliba 17éves énis az vagyok osztálytársak vagyunk és eddig nem nagyon érdekelt csak haver volt most othagyta a barátját és még aznap valamiért nem is tudom de egyfolytába ő jár az eszembe és valameik nap azt álmottam hogy szerelmet vall nekem az jelent valamit vagy csak titkos vágy :D 17/F2011. ápr. 18. 16:34
1/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy legközelebb ne falj be minden hülyeséget lefekvés előtt.
2/4 A kérdező kommentje:
XD lehet amugy jah de gyébként nem ezsek szemetet chips kóla meg ien xarokat nem eszek,iszok :D
2011. ápr. 18. 16:36
3/4 anonim válasza:
Hát ha minden álom valóság lenne elég nagy bajban lennék :D Dinoszauroszok, csillagok, nyílpuskák, ezekkel álmodom :D Semmit nem jelent. Elég sokszor vannak visszatérő álmaim és azoknak sincs jelentősége, szóval nyugi:)
4/4 anonim válasza:
Azt jelenti nem vered ki elégszer :DDDDD xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!