Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól ajánlott egy kapcsolat? Mondjuk, hogy jét tizenéves jár. A legalsó határ.
Uhh.. "ez a saját neme felé kacsingat, aki csak 17 után kezdi" ez elég kemény. Ha ez így lenne, kicsit sok lenne a meleg. Én is az lennék :S
Volt egy válaszoló, aki mielőtt okosságoka ír, megismerhetné a magyar nyelv egyik szépségét, az "ly"-t. Pontos j-vel lehülyézni valakit elég vicces..:)
Szerintem ha egy gyerek normálisan van nevelve és a környezete sem rontja el, nem igénye 16 éves kora előtt még csókolózni sem. Persze a másik nemmel játszik oviban is, de a kérdés nem erre vonatkozott. 20:00-sal értek egyet, lehet lepontozni.
nem szexre gondoltam...
és 14 éves vagyok és szerintem ilyenkorban teljasen normális...
*ilyen korban teljesen normális...
mielőtt leszólnának, hogy előbb írni tanuljak meg...:S
Lehet, h nem mindenkinek az az igénye ami nekem, de senki ne mondja, h ami manapság van, az normális! Persze, lehet 14 évesen "párkapcsolat", de ez inkább séta, mozizás, kézfogás kéne maradjon még pár évig. Akárki akármit mond, abszurd, h gyerekek élnek szexuális életet!
Érdekes, h 10-15 éve a fiatalok később kezdtek "járni", ennek ellenére hamarabb házasodtak/alapítottak családot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!