Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érzek semmit? Kiölt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek semmit? Kiölt belőlem az exem mindent?

Figyelt kérdés

Szóval jártam egy sráccal 5 hónapot, de aztán szakítottam vele mivel kihasznált és becsapott nagyon...

Már egy éve hogy szakítottam vele, sikerült is elfelejtenem..

Mostanában randizgatok egy sráccal, és nagyon jól eltudunk beszélgetni, több órán át is. De abszolut nem érzek iránta semmit,se rosszat se jót, mikor megcsókol akkor sem. És olyan szinten zavar ez az egész :(

Egyszerűen van ez a nagy üresség , pedig a sráccal semmi baj, aranyos kedves jól is néz ki.

mi lehet a baj???

segítsetek légyszi

22L

2011. ápr. 17. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem az eseted?
2011. ápr. 17. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
ne aggódj, menni fog, ha megfelelő partnerre lelsz :D
2011. ápr. 17. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy ezen görcsölsz hogy érezned kellene valamit és ez eltereli az érzelmeid/figyelmed? de lehet hogy még nem heverted ki és csak hazudsz magadnak velem volt ilyen. remélem okés lesz minden ^^ jólegyél
2011. ápr. 17. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
velem is ez volt a helyzet.. nem vagy egyedül.. :)) volt egy srác akivel kb 1 évig (azaz 1 évig!! :D) kerülgettük egymást.. aztán nem lett belőle semmi, ez bonyolult hogy miért..légyeg hogy elég sokat szenvedtem miatta, tényleg mintha belőlem is kiölte volna az érzéseket.. hiába beszélgettem akármilyen jó sráccal, az egyetlen amit éreztem az az üresség volt.. már inkább kivántam azt hogy szenvedjek valaki miatt, csak ne legyen ez a kietlenség.. aztán egy társaságban találkoztam egy sráccal, és annyira oda voltam érte!!!! ^^ persze akkor láttam életemben először, és szerintem utoljára is, és talán jobb is így (hosszú hogy miért..) de legalább tudom, hogy még nem halt ki belőlem ez az érzés teljesen.. :))) szerintem csak nem az "igazi" a srác.. ennyi az egész :) szorítok a továbbiakban!! :))
2011. ápr. 17. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
megérdemelnétek 1 normális pasit . aza baj hogy sok férfi/fiú annyira bunkó,tirpák, stb és nem foglalkoznaka lányokkal aztán meg felvannak háborodva -.-"
2011. ápr. 18. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!